Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μάρτος: "Είχαμε έλλειψη υπομονής"


Ο Μάρτος με τη φανέλα του Ηρακλή Ο Τσάβι Μάρτος είναι από τους καλύτερους του φετινού Ηρακλή και όχι άδικα, ο Προτάσοφ τον εμπιστεύεται και τους έχει... απονείμει την αριστερή πλευρά της άμυνας.
Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην ήττα της Κυριακής από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στάθηκε σε ένα σημείο του αγώνα που θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί η ομάδα του. Ο ακραίος αμυντικός του Ηρακλή υπογράμμισε πως η ομάδα δεν είχε υπομονή όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και επισήμανε πως η αμυντική λειτουργία της θα διορθωθεί περισσότερο στη συνέχεια: "Το σημαντικό είναι πως όταν είχαμε παίκτη παραπάνω, είχαμε έλλειψη υπομονής. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα στα πόδια μας, για να δημιουργήσουμε τους χώρους για να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία. Η ΑΕΚ όταν έμεινε με δέκα παίκτες στάθηκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έκλεισε τους χώρους και δουλέψανε καλύτερα με παίκτη λιγότερο" είπε ο Μάρτος.

Σχετικά με την καλή παρουσία που είχε δείξει η ομάδα στα φιλικά της προετοιμασίας και την αντίθετη εικόνα που δείχνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, ο Ισπανός αμυντικός σχολίασε: "Όταν λέμε καλή αμυντική λειτουργία εννοούμε πως η άμυνα ξεκινά από τον επιθετικό. Έχουμε καλή άμυνα. Αν μας λείπει κάτι, είναι να συνεργαζόμαστε καλύτερα για την αμυντική μας λειτουργία. Είμαι σίγουρος ότι θα το φτιάξουμε στο άμεσο μέλλον και θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: