Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Υποχρεωτική άδεια στον Τζιμπούρ


Ο Ράφικ Τζιμπούρ στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ Σε υποχρεωτική άδεια για τις επόμενες 20 ημέρες θα βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός μετά το «καυτό διήμερο» που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Παρασκευή και το Σάββατο (αρχικά άργησε μισή ώρα στη προπόνηση και την επόμενη ημέρα τσακώθηκε με τον προπονητή του), την Δευτέρα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσει με τον Νίκο Θανόπουλο και να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του.

Αν και παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά μετανιωμένος για τα όσα έγιναν στους Θρακομακεδόνες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκρινε πως το καλύτερο θα ήταν να πάρει 20 ημέρες άδεια, υποχρεωτικά, προκειμένου να ηρεμίσει. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι μετά το πέρας αυτής, θα αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ούτε που θέλει να τον βλέπει, καθώς θεωρεί πως είναι μία κινητή ορολογιακή βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί στα αποδυτήρια.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μετά το 20ήμερο αν θέλει να συνεχίσει να προπονείται αυτό θα το κάνει μόνος του. Φυσικά τόσο ο μάνατζέρ του, όσο και ο ίδιος βρίσκονται σε αναζήτηση πρότασης προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, αφού μόνο τον Ιανουάριο θα μπορεί να φύγει και θα έχει προηγηθεί ένα τετράμηνο απραξίας...

Όσον αφορά τη προετοιμασία της ομάδας, εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Έβερτον, το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρότζερ Γκερέιρο, που δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο και ο Γκουστάβο Μαντούκα που υπέστη διάταση στο αριστερό προσαγωγό. Επίσης, ο Σάββας Γκέντσογλου είχε ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο δεξί γαστροκνήμιο και ο Δημήτρης Κουτρομάνος είχε επίσης ενοχλήσεις από ένα χτύπημα στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού, από το παιχνίδι με την ομάδα Νέων. Και οι δύο παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επιστρέφει ο Δημητριάδης
Τα τυπικά απομένουν πλέον για την επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης συναντήθηκε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Δευτέρα και υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, σχετικά με τις αρμοδιότητες που θα έχει. Αυτό που απομένει τώρα να πραγματοποιηθεί και η συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο, προκειμένου η πρόσληψή του στη θέση του Γενικού Αρχηγού (ή του τεχνικού διευθυντή) να επικυρωθεί και τυπικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: