Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ο προβληματισμός φέρνει αλλαγές

Ο προβληματισμός φέρνει αλλαγές

Δεν μπορεί να υπάρχει καμία απολύτως ικανοποίηση από το παιχνίδι της Κυριακής. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, ενώ παράλληλα και η εμφάνιση δεν ήταν αυτή, που περίμεναν στον Ηρακλή. Παίκτες «κλειδιά» δεν πρόσφεραν και αν παρατηρήσει κανείς το ματς με την ΑΕΚ θα δει ότι πολύ δύσκολα ξεχώρισε κανείς. Ίσως λίγο ο Λέκι. Όλοι οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα. Η ομάδα δεν είχε βοήθεια από τα άκρα, δεν είχε καλή ανάπτυξη και λειτουργία, δεν βρήκε δυστυχώς λύσεις στην αμυντική διάταξη της Ένωσης. Το πιο σημαντικό; Η αντίδραση της ομάδας μετά από την αποβολή του Σκόκο αν μη τι άλλο απογοήτευσε.

Δεν άλλαξε η νοοτροπία

Ένα πολύ σημαντικό θέμα προβληματισμού είναι το γεγονός ότι η παρουσία της ομάδας στο ΟΑΚΑ δεν άλλαξε τη νοοτροπία. Ο Ηρακλής δεν έπαιξε με τη νοοτροπία νικητή, δεν ξεκίνησε τον αγώνα με το πάθος και τη θέληση, όπως το έπραξε για παράδειγμα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Κι αυτό σίγουρα είναι θέμα συζήτησης. Ο προβληματισμός για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα θα επιφέρουν και αλλαγές στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Πάντως, εκ του αποτελέσματος και στην πράξη αποδείχθηκε πώς ίσως τελικά ο Μιλάνο μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα και να έπαιρνε την ευκαιρία από τον Προτάσοφ. Είναι παίκτης ταχύς, που μπορεί να κρατήσει και να κουβαλήσει την μπάλα. Στοιχεία που χρειάστηκε ο Ηρακλής και που του έλειψαν στο ματς του ΟΑΚΑ. Όπως βεβαίως του έλειψε η τελική πάσα και η τελική προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Υποχωρούν οι ενοχλήσεις του Κατσαμπή

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο βρήκε τους «κυανόλευκους» να αξιολογούν τα προβλήματα, που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε επίπεδο τραυματισμών. Ο σχετικός απολογισμός είναι μάλλον θετικός, καθώς ο Κατσαμπής ταλαιπωρείται μεν από μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, που του προξένησε κτύπημα αντιπάλου, αλλά ελπίζεται ότι το αιμάτωμα, που προκλήθηκε και οι ενοχλήσεις θα υποχωρήσουν και στην πορεία της εβδομάδας θα επανέλθει στις προπονήσεις, για να είναι ετοιμοπόλεμος στην αναμέτρηση του Σαββάτου 19/09 με τη Λάρισα, μιας και ο Παπαζαχαρίας δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της κόκκινης κάρτας. Ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Ο Μάρτος δεν έχει κάτι ανησυχητικό, μιας και ο λόγος αποχώρησής του από τον αγώνα ήταν οι αλλεπάλληλες και έντονες μυϊκές συσπάσεις (κράμπες) στα πόδια, που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος και τη χαλάρωση, το πρόβλημα αποκαθίσταται, με συνέπεια ο Ισπανός αμυντικός να είναι και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δίτερμα με νέους

Κατά τα άλλα, η αποστολή επέστρεψε το πρωί από την Αθήνα και οδηγήθηκε απευθείας στην Μίκρα για προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα και συμμετείχαν σε προπονησιακό διπλό με την Ομάδα Νέων. Το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση (16:00) στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: