Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σερ Αλεξ: "Όχι στα λάθη του παρελθόντος"


Ο Φέργκιουσον με τη μασκότ της Γιουνάιτεντ Η ευρωπαϊκή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρχίζει φέτος από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας και ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δηλώνει σίγουρος ότι οι παίκτες του δεν θα επαναλάβουν τα λάθη του περυσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Μπορεί να σκεφτεί κανείς λόγους και δικαιολογίες, αλλά είναι καλύτερα να στέκεται στους λόγους", δήλωσε ο Φέργκιουσον. "Αν δεν υπήρχαν αυτοί θα ανησυχούσαμε, αλλά υπάρχουν, οπότε μπορούμε να προχωρήσουμε. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά όταν είδα στις διακοπές μου το DVD του τελικού με την Μπαρτσελόνα, είδα όλη την εικόνα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος", συμπλήρωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα των τουρκικών γηπέδων, σχολίασε ότι «υπάρχει κάτι εντυπωσιακό στον φανατισμό. Το στάδιο είναι γεμάτο από τις 12 το μεσημέρι την ημέρα του αγώνα. Μπορεί να μην καταλαβαίνουμε πώς γίνεται να είναι τόσο φανατισμένοι, αλλά είναι μία κατάσταση που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: