Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

"Τέλος" και ο Βολφ από την Skoda Ξάνθη


Ο Βόλφγκανγκ Βολφ Ο Βόλφανγκ Βολφ αποτελεί παρελθόν για την Σκόντα Ξάνθη από την Δευτέρα το απόγευμα. Ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να συναντηθεί με τον Χρήστο Πανόπουλο και υπέβαλλε την παραίτησή του, καθώς επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Η Σκόντα Ξάνθη, έλυσε σήμερα, κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της με τον προπονητή της κ. Βόλφανγκ Βολφ. Ο κ. Βολφ, ζήτησε να δει επειγόντως τον κ. Χρήστο Πανόπουλο με τον οποίο και συναντήθηκε στην Αθήνα σήμερα (15.09.2009) στις 17:00, και του ζήτησε, για πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, να τον αποδεσμεύσει από τα καθήκοντά του. Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος προσωπικά, και όλοι εμείς εδώ στην Σκόντα Ξάνθη, ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Βολφ, να ξεπεραστούν τα προβλήματα".

Στο μεταξύ, ο Ντιέγκο Κιντάνα μίλησε την Τρίτη για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Φυσικά αναφέρθηκε και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, αλλά και γενικότερα για τους στόχους της ομάδας.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι μας καθώς δεχτήκαμε πολύ γρήγορα γκολ. Είχαμε στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κάποιες ευκαιρίες ώστε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος εμφανιστήκαμε καλύτεροι και είχαμε καλύτερη συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια τόνισε: "Δεν έχουμε παρουσιάσει ακόμη το καλό μας πρόσωπο. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέλουμε όλοι μας και θα πρέπει να παίξουμε με καρδιά αλλά παράλληλα να φανούμε ψύχραιμοι καθώς πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και σε όλους τους συμπαίχτες μου καθώς όλοι τους είναι πολύ καλοί. Πρέπει να πάρουμε την νίκη με κάθε τρόπο αλλά αν το συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερο".

Τέλος ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου: "Ο κόσμος θα πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι είναι φανταστικό συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε σε σχολεία και μοιράσαμε εισιτήρια. Ελπίζω να έρθουν τα παιδιά και να σταθούν δίπλα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: