Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μπιλάρδο μέχρι να...χάσει κιλά ο Μαραντόνα


Ο Κάρλος Μπιλάρδο Ο Κάρλος Μπιλάρδο αναλαμβάνει χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής εν τη απουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και ακολουθεί θεραπευτικό πρόγραμμα σε σπα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ο Μπιλάρδο, ο οποίος οδήγησε την εθνική Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 1986 και εκτελεί χρέη βοηθού του Ντιεγκίτο, θα προετοιμάσει την ομάδα μέχρι να επιστρέψει ο προπονητής, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μαραντόνα, που εδώ κι αρκετό καιρό βρίσκεται υπό καθεστώς αμφισβήτησης, εκτιμάται ότι προσπαθεί να χάσει βάρος. Η απουσία του, πάντως, έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για το εθνικό συγκρότημα, που καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στη Νότιο Αφρική.

Η ομοσπονδία τόνισε ότι ο 48χρονος ακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους μετά από προτροπή του προσωπικού του γιατρού. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, Ερνέστο Μπιαλο επιβεβαίωσε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων ότι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, ζήτησε από τον Μπιλάρδο να αναλάβει τα ηνία της εθνικής στο διάστημα που θα απουσιάζει ο Μαραντόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: