Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Επιτέλους, σεντόνι...


Στη θέση του... Mε τις πρώτες αναμετρήσεις για τους ομίλους 1-4 ανοίγει η αυλαία στην φάση των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ. Στον 1ο όμιλο, η Γιουβέντους που δείχνει σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, υποδέχεται την Μπορντό και θέλει την νίκη για να μπει με το «δεξί» στην νέα διοργάνωση, απέναντι στους Γάλλους που αναμένεται να στηριχθούν στην αμυντική τους λειτουργία.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο Ισραήλ από την Μακάμπι Χάιφα και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από την νίκη των Βαυαρών θα είναι τεράστια έκπληξη.


Στον 2ο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι εμφανίζονται αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι και οι «μπέμπηδες» έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν νικηφόρα, ενώ ελαφρύ προβάδισμα διαθέτει η Βόλφσμπουργκ που υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, θα γίνει ο πιό αμφίρροπος αγώνας, καθώς η Μαρσέιγ θα φιλοξενήσει την Μίλαν. Οι Γάλλοι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που εντυπωσιάζει στο σαμπιονά και απέναντι στους Ιταλούς έχουν το προβάδισμα.

Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» που στηρίζονται κυρίως στις ατομικές ικανότητες των Πάτο, Πίρ, Χούντελααρ και Ροναλντίνιο, θα παίξουν στην Γαλλία για δύο αποτελέσματα έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα για την πρόρκιση. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να περάσει ένα εύκολο βράδυ στην Ελβετία, όπου φιλοξενείται από την Ζυρίχη.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο και η Ατλέτικο Μαδρίτης τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις, όπου οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, "η υπέρβαση είναι ο μεγάλος μας στόχος στον αγώνα. Η Ατλέτικο διαθέτει μεγάλη ποιότητα, όμως εμείς θα προτάξουμε την πολύ μεγάλη διάθεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας", είπε και συμπλήρωσε, "φτάσαμε ως εδώ και σε καμία περίπτωση δεν θα πάμε κι όπου μας βγάλει, Θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα με όσες και όποιες κι αν είναι οι πιθανότητες μας".

Το πρόγραμμα
1ος Ομιλος
==========
Γιουβέντους-Μπορντό
Μακάμπι Χάιφα-Μπάγερν

2ος Ομιλος
==========
Βόλφσμπουργκ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπεσίκτας-Μάντσεστερ Γ.

3ος Ομιλος
==========
Ζυρίχη-Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρσέιγ-Μίλαν

4ος Ομιλος
==========
Τσέλσι-Πόρτο
Ατλέτικο Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: