Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

«Χωρίς φόβο στο ΟΑΚΑ»

naftiaris.jpgΟ Γαλλοτυνήσιος μέσος του Άρη Μεχντί Ναφτί ξεκαθαρίζει ότι οι «κίτρινοι» σέβονται τον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν τον φοβούνται. Παράλληλα επισημαίνει ότι το ξεκίνημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι θετικό όχι όμως και ιδανικό.



Για όλους και για όλα αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα SportDay ο Μεχμέντ Ναφτό όπου τόνισε

Για την εμφάνιση του και το γκολ με τον ΠΑΣ

«Συνηθίζω να έρχομαι από την πίσω ζώνη και να σουτάρω αλλά το κακό είναι πως συνηθίζω να σκοράρω!Ευτυχώς η μπάλα πήγε προς τα δίχτυα και πήραμε ένα πολύτιμο τρίποντο»




Για τις εμφανίσεις του Άρη ως τώρα

«Δεν νομίζω πως είναι το ιδανικό ξεκίνημα γιατί θεωρώ πως θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει και τα τρία παιχνίδια πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά βάσεις της εικόνας στα φιλικά παιχνίδια ν ομίζω πως είχαμε την δυνατότητα για το απόλυτο βαθμών. Από την άλλη πλευρά μπορείς να χαρακτηρίσεις θετικό το ξεκίνημα μια και χωρίς να έχουμε δείξει την πραγματική εικόνα μας έχουμε ήδη πάρει επτά βαθμούς. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Αν παίξουμε βέβαια με αυτό τον τρόπο κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους δεν πρόκειται να κερδίσουμε. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στα αποτελέσματα αλλά και συγχρόνως να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση μας. Βέβαια πρέπει να σημειώσω πως ο αγωνιστικός χώρος του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και δεν μας βοηθά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Για την μέτρια αγωνιστική εικόνα στο ματς με τον ΠΑΣ

«Μακάρι να ήξερα και εγώ τον λόγο που κάθισε η ομάδα σε κάποια σημεία του αγώνα. Ίσως να φταίει πως μετά το πρώτο γκολ κυνηγήσαμε γρήγορα και το δεύτερο και όταν δεν ήρθε αγχωθήκαμε».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό

«Το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να φανερώσει τίποτα, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς. Θα το αντιμετωπίσουμε απλώς σαν ένα ακόμα παιχνίδι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: