Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Κόντης: "Όλοι καθυστερούν τις πληρωμές"


Ό Γιάννης Κόντης... Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Aρης, Γιάννης Κόντης υποστήριξε σήμερα ότι ο... Ολυμπιακός πληρώνει κάθε έξι μήνες τους ποδοσφαιριστές, ανάμεσα σε διάφορα σχόλια που αφορούν στην πληρωμή των ποδοσφαιριστών από τις ομάδες.

Αρχικά σχολίασε τους επτά βαθμούς που έχουν οι "κίτρινοι" λέγοντας: "Δεν είναι το ιδανικότερο. Θα μπορούσε να είναι και τρεις νίκες, γιατί εγώ θεωρώ μας πήραν ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο".

Συνεχίζοντας για το θέαμα που προσφέρει ο Aρης είπε: "Εγώ θα το δω συνολικά. Σίγουρα όταν επενδύεις και κάνεις μια ομάδα όπως κάναμε εμείς φέτος έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, να παίζουμε και μπάλα, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Παρόλο αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, ότι είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να είναι μονταρισμένες οι ομάδες και ότι δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζει και ο αντίπαλος. Γιατί το να μην παίξεις καμιά φορά ποδόσφαιρο, εξαρτάται από το αντιποδόσφαιρο ή το καλό ποδόσφαιρο που θα παίξει ο αντίπαλος. Εγώ νομίζω ότι συμμετοχή σε αυτό έχει κατά μεγάλο βαθμό και η τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Κάτι που δεν το αντιλαμβάνονται όλοι. Ειδικά αυτή την εποχή το "Κλέανθης Βικελίδης" δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. "Κάηκε" με τις ζέστες, ίσως υπήρχε ανωμαλία στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Δεν είναι κορόιδα οι ομάδες στο εξωτερικό που ξοδεύουν εκατομμύρια για το γήπεδο. Θυμάμαι όταν πήγαμε στο Μπόλτον, μόλις τελείωσε η προπόνηση μπήκε στο αγωνιστικό χώρο ειδικό μηχάνημα το οποίο με λάμπες αναθέρμανε τα σημεία του γηπέδου που είχαν πατηθεί. Φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα τόσο με τον Ατρόμητο, όσο με τον Ηρακλή και τα Γιάννινα στο πρώτο εικοσάλεπτο και αυτό που θέλουμε είναι να μεγαλώσει αυτό το χρονικό διάστημα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα".

Αναφερόμενος στο θέμα του Νέτο είπε: "Κατά καιρούς όλοι έχουν ψυχολογικά. Εγώ είχα τον περασμένο μήνα. Είναι σίγουρο ότι όποιος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται σε ένα αγώνα, ενώ αγωνιζόταν δύο χρόνια βασικός, μπορεί να αισθανθεί κάπως. Δεν έχει πέσει κάποιο θέμα στην αντίληψη μας. Αν υποπέσει θα το συζητήσουμε, γιατί κανείς δεν έχει αγοράσει θέση βασικού στον Aρη, όπως και σε όλες τις ομάδες πιστεύω. Όλοι παλεύουν μέσα από την προπόνηση για να πείσουν τον προπονητή τους. Όποιος ποδοσφαιριστής σκέφτεται έτσι για μένα, σκέφτεται αντισυναδελφικά γιατί προσβάλει και τον συνάδελφο του που παίζει στην ίδια θέση. Εάν θεωρεί ότι πρέπει να παίζει μόνο αυτός και κανένας άλλος. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι σοβαρό για αυτό το θέμα. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν τον Aρη να μην δυναμώσει και σε δύσκολες ή συγκεκριμένες στιγμές εμφανίζουν προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίστηκε τώρα και συζητιούνται προβλήματα όπως ο Αμπρέου, ο Νέτο ή αύριο μεθαύριο κάποιος άλλος".

Για τα όσα ακούγονται για τον Αμπρέου τόνισε: "Υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές με όλους τους παίκτες. Θα σας πω απλά ότι σήμερα πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες την δόση Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Για αυτό σας λέω η παραφιλολογία αναπτύσσεται, στοχεύει και είναι υποκινούμενη. Σε μια ομάδα, που οι καθυστερήσεις ήταν μέχρι και του Ιούλιο. Η διοίκηση έφερε τις εξάμηνες αυτές καθυστερήσεις που υπήρξανε στους παίκτες, αυτή την στιγμή να είναι μηδαμινές. Θα σας πως εγώ ότι σε μεγάλη ομάδα του κέντρου, που πρωταγωνιστεί, οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται κατά εξάμηνο. Και ποτέ δεν γράφεται και δεν ακούγεται τίποτα. Ο Ολυμπιακός κάθε εξάμηνο πληρώνει.τρίμηνο.τετράμηνο. Δεν λένε τίποτα οι παίκτες γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν τα λεφτά τους. Στον Aρη που είμαστε συνεπείς, βλέπουμε κατά καιρούς να δημιουργείται πρόβλημα".

Σε απολογία ο Νέτο
Η δυσαρέσκεια του Νέτο γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο πρόεδρος κάλεσε τον Βραζιλιάνο σήμερα στα γραφεία για περισσότερες εξηγήσεις. Ο Νέτο παραδέχθηκε λάθος ζητώντας συγνώμη για την συμπεριφορά του και συζήτησε για τα... περαιτέρω με τον προπονητή.

Σε φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλιάνικη Μαλουτρόν, οι παλαίμαχοι του Aρη, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα υπερίσχυσαν με σκορ 3-2, με δύο γκολ του Τσέλιου(το ένα με πέναλτι) και ένα του Κούη.

Ο προπονητής των παλαιμάχων Κώστας Δράμπης (δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα λόγω τραυματισμού και έμεινε στον πάγκο) χρησιμοποίησε τους:
Τολούδη. Τσίλιο, Χατζόγλου, Τζιόλα, Δαγιόγλου, Βένο, Κούη, Αναγνώστου,Ζήνδρο, Ζελελίδη, Χαραλαμπίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Παπαμιχαήλ, Τσέλιος, Βζούκας, Ονουφριάδης, Τσουργούσης, Χαμηλάκης, Ζωγράφος, Εμμανουηλίδης, Ιωσηφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: