Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μπάρκογλου: "Στόχος η παραμονή"


Ο Μπάρκογλου μαρκάρει τον Ομο σε φάση από το παιχνίδι Λεβαδειακός-Πανιώνιος Πέρσι ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Γιώργου Μπάρκογλου. Φέτος ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο με γκολ του... Γιώργου Μπάρκογλου. Ο επιθετικός που έχει κάνει αγαπημένη του συνήθεια να σκοράρει κατά των πρώην ομάδων του, μίλησε την Τρίτη για το ματς.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπάρκογλου στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για:

Τον αγώνα με τον Πανιώνιο και το πέρασμά του από τους "κυανέρυθρους": "Ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από εμάς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο παράγοντας έδρα. Μας βοήθησε καταλυτικά στον ψυχολογικό τομέα. Στον Πανιώνιο είχα μια πολύ θετική σεζόν (σ.σ. 2008-09). Ο λόγος που δεν συνέχισα ήταν ότι δεν συμπεριλαμβανόμουν στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας".

Για τους στόχους του Λεβαδειακού: "Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε το κάτι παραπάνω, δεν πρέπει να ονειροβατούμε αν και δεν παραβλέπουμε ότι έγιναν κάποιες πολύ δυνατές κινήσεις από την διοίκηση".

Για το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να παραμείνει σε μια ομάδα για αρκετά χρόνια: "Οταν αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά επιδιώκω να αποχωρώ χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα στην ομάδα. Ισως να είναι και τυχαίο ότι έχω παίξει σε αρκετές ομάδες στη διάρκεια της καριέρας μου".

Για τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια: "Με τη φανέλα του Αιγάλεω έχω πραγματοποιήσει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου χρονιές. Εντονα θυμάμαι και τα χρόνια που ανήκα στον Παναιτωλικό".

Ο Γιώργος Μπάρκογλου, ξεκίνησε την καριέρα του την περίοδο 1996-97 στην Ελευσίνα. Σε παιχνίδι κυπέλλου σκόραρε εναντίον του Αρη, στον οποίο έπαιξε αργότερα. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Παναιτωλικό.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Αρη και μετά στον Ακράτητο. Φυσικά σκόραρε στα παιχνίδι με τον Αρη, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε στο Αιγάλεω.

Σκόραρε και στα δύο παιχνίδια με τον Ακράτητο, αλλά και στο εντός έδρας με τον Αρη όπου σημείωσε δύο γκολ. Την επόμενη χρονιά συνέχισε να σκοράρει κατά του Αρη. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Σκόντα Ξάνθη, κατά της οποίας είχε σκοράρει στο παρελθόν αρκετές φορές.

Με την φανέλα της ακριτικής ομάδας, σκόραρε εναντίον του Αιγάλεω σε αγώνα κυπέλλου, ενώ είχε ξεκινήσει το σερί του να σκοράρει δηλαδή εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Πανιωνίου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο επόμενος σταθμός του και η Σκόντα Ξάνθη ήταν ξανά αυτή που δέχτηκε τέρμα από τον πρώην παίκτη της. Ο Μπάρκογλου συνέχισε την καριέρα του στον Πανιώνιο και σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε δύο γκολ. Το ένα εξ αυτών κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίζεται φέτος και σκόραρε εναντίον του... Πανιωνίου. Υπομονή πλέον μέχρι την 11η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Σκόντα Ξάνθη-Λεβαδειακός, για να δούμε αν θα... χτυπήσει ξανά ο Μπάρκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: