Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τα συγχαρητήρια και οι παρατηρήσεις του Μαζίνιο


Ο Μαζίνιο στην προπόνηση του Αρη... Ο τεχνικός του Αρη λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας μίλησε στους παίκτες του και αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, τους τόνισε ποια λάθη έγιναν στο ματς ώστε να μην επαναληφθούν στη συνέχεια. Ο Ιομάρ Μαζίνιο ήταν ξεκάθαρος ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι και ακριβείς στις επιλογές τους. Είπε ακόμη ότι τους εμπιστεύεται και περιμένει μεγάλα πράγματα από όλους και κατέληξε αναφέροντας ότι οι επόμενες αναμετρήσεις είναι κομβικές για την πορεία των κιτρίνων και όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Μαζίνιο ενημερώθηκε από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή πως ο Μεντί Νάφτι και ο Ρονάλντο Γκιάρο δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και φυσικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακουφίστηκε. Οι δύο ποδοσφαιριστές δοκίμασαν να προπονηθούν κανονικά και με εξαίρεση κάποιες ενοχλήσεις που αντιμετώπισε ο Νάφτι δεν είχαν κάποιο πρόβλημα.

Νάτσο Γκαρσία, Σάκης Πρίττας και Χρήστος Βαγγέλη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού τους, ενώ ο Σεμπαστιάν Αμπρέου προπονήθηκε κανονικά. Ο Ουρουγουανός επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά από απουσία περίπου μίας εβδομάδας και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ Αρης, εξασφάλισε τελικά 1.000 εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, απέναντι στον Παναθηναικό, καθώς το αρχικό αίτημα που υπήρχε, παρά τη θετική συγκατάβαση των γηπεδούχων για χορήγηση 3.000 εισιτηρίων, απορρίφθηκε από της Αστυνομία. Τελικά η ΠΑΕ Αρης, θα έχει στη διάθεση της μόνο 1.000 εισιτήρια, τα οποία όπως είναι φυσικό και με βάση τη ζήτηση και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς του Αρη, θα γίνουν ανάρπαστα.

Ήδη ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Αρη Σούπερ -3 έχει ανοίξει λίστες και έχει αρχίσει τις προεγγραφές για την εκδρομή στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο ο πονοκέφαλος των συνδεσμιτών είναι ακριβώς το πώς θα μπορέσουν να καλύψουν αυτή τη πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει, από Αρειανούς από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και της περιφέρειας. Όλοι οι σύνδεσμοι, τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από τη Περιφέρεια διοργανώνουν εκδρομές, κι αυτό όπως είναι φυσικό σε συνάρτηση με το γεγονός του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων προκαλεί προβληματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: