Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ραβούσης: "Θα με ενδιέφερε να επιστρέψω"


Ο Νέμεθ παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Ραβούση Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και προπονητής, Πέτρος Ραβούσης μίλησε στον "Sentra fm 103,3" για την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως θα τον ενδιέφερε να αναλάβει κάποιο πόστο στην "Ενωση".

Για την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια:
"Πιστεύω ότι ήταν μια βιαστική απόφαση για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ήταν ένας καινούριος προπονητής και δεν του δόθηκε πίστωση χρόνου να δουλέψει με την ομάδα. Μη ξεχνάμε ότι πέρσι τέτοια εποχή, ο Βαλβέρδε αποκλείστηκε από το champions league και παρόλα αυτά η ομάδα του έδωσε την πίστωση χρόνου που χρειάζεται ένας προπονητής και στο τέλος πήρε το ντάμπλ. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα κάποιον προπονητών. Κάποιοι έχουν την πίστωση χρόνου και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Κετσπάγια δεν κατάφερε να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να του ασκήσουν κριτική πολύ πιο γρήγορα από ότι θα περίμενε κανείς. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα".

Για το αν ήταν ένα αποτυχημένο άλμα του Κετσπάγια η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό
"Ο κάθε προπονητής προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί και να κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του. Δυστυχώς όμως γι αυτόν η πίεση στον Ολυμπιακό ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχε στην Ανόρθωση'".

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας του με την ΑΕΚ:
"Είναι αλήθεια ότι τα διαβάζω από τις εφημερίδες. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όμως. Πριν λίγες μέρες είχαμε κάνει μια ομιλία με τον κύριο Μπάγεβιτς, όχι όμως για την ομάδα. Δεν θα έλεγα ότι δε με ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική. Θα με ενδιέφερε σίγουρα να βοηθήσω την ΑΕΚ από κάποιο πόστο, αλλά εξαρτάται καθαρά από την ΑΕΚ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: