Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Η Γκάνα τελικό, ο Νέμεθ στην Αθήνα!

ghana_-_telikos.jpgΞέμειναν από δυνάμεις Ουγγαρία και Νέμεθ, έτσι η εξαιρετική Γκάνα επικράτησε 3-2 και βρέθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο φορ, Αντίγια, αντίθετα ο παίκτης της ΑΕΚ δεν βοήθησε αρκετά, αν και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι… χαρούμενος, αφού θα τον έχει νωρίτερα στη διάθεσή του.

Ο Ντομινίκ Αντίγια πήρε τη… σκυτάλη από τα χέρια του Νέμεθ και οδήγησε τη Γκάνα σε μια σπουδαία νίκη και παράλληλα στον τελικό της διοργάνωσης. Με δυο τέρματα στο 10’ και στο 31’ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Οι «Μαγυάροι» στο 73’ μείωσαν με τον Φούτακς, ωστόσο η Γκάνα με τον Κουάνσα στο 81’ «σφράγισε» την πρόκριση. Το μόνο που κατάφερε η Ουγγαρία ήταν να μειώσει στο 84’ με τον Μπαλάιτι. Ο Νέμεθ δεν μπόρεσε να βοηθήσει και αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος. Απογοήτευση για τον νεαρό επιθετικό, ικανοποίηση όμως στην ΑΕΚ, αφού θα επιστρέψει νωρίτερα στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

ΓΚΑΝΑ: Αγκγιέι, Ίνκουμ, Άντο, Άντι, Κουάνσα (90’ Αουάκο), Μπαντού, Αγιέου (75’ Αγκιεμάνγκ), Ράμπιου, Οσέι, Αντάγιε, Αντίγια.
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκούλασι, Σάμπο, Κις, Ντεμπρέτσεν, Κορκσμάρ (71’ Φούτακς), Αντράς Σιμόν, Νέμεθ (46’ Μπαλάιτι), Πρέσινγκερ (46’ Βάργκα), Άνταμ Σιμόν, Ζάμπο, Γκοσζτόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: