Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δείγμα στοχοποίησης…»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δείγμα στοχοποίησης…»

Με σημερινή της αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για την αρνητική απάντηση της αστυνομίας για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και αναφέρεται σε στοχοποίηση του δικεφάλου. Πιο αναλυτικά: «Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας με έγγραφο που απέστειλε σήμερα το πρωί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο αίτημα για παραλαβή 5.000 εισιτηρίων για τον αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στις 25 Οκτωβρίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ζήσης Βρύζας, μετά την πρώτη χθεσινή άρνηση Αρχών, είχε και σήμερα διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας και εγγράφως να ισχύσει ό,τι έχει εφαρμοστεί σε πρόσφατες περιπτώσεις μετακίνησης οπαδών.

Η άρνηση της ΕΛ.ΑΣ. και της πολιτικής της ηγεσίας είναι ένα δείγμα στοχοποίησης του ΠΑΟΚ και των φιλάθλων του και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει οδηγό για ανάλογες «φωτογραφικές» απαγορεύσεις στο μέλλον. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει και θα προσπαθήσει να πάρει εισιτήρια σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνίζεται η ομάδα, με επιχείρημα την άριστη οργάνωση των εκδρομών όταν η ευθύνη τους ανήκει από κοινού στους φιλάθλους και την ΠΑΕ.

Με βάση αυτό το επιχείρημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραλαβή 2.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου της 28ης Οκτωβρίου».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: