Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Μιλάει με τη Βαλένθια ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς!


Ο επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Βαλένθια, όπως δήλωσε ο μάνατζερ του μεσοεπιθετικού της Σταντάρ Λιέγης στη σερβική καθημερινή εφημερίδα «Sportski Zurnal». «Η Βαλένθια έχει προσφέρει ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με αποδοχές 4,5 εκατομμυρίων ευρώ» τονίζει χαρακτηριστικά ο Ζόραν Στογιαντίνοβιτς στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και προσθέτει ότι οι συνομιλίες, οι οποίες «διακόπηκαν για σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω των υποχρεώσεων του Γιοβάνοβιτς με την εθνική ομάδα, θα συνεχιστούν στο τέλος της εβδομάδας».

Σύμφωνα με την «Sportski Zurnal», ο Σέρβος διεθνής ενδιαφέρει και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ο ίδιος «κλίνει» προς τη Βαλένθια, όπου θα βρει τον συμπατριώτη του, Νίκολα Ζίγκιτς.

Σημείωσε δύο τέρματα στον σαββατιάτικο νικηφόρο (5-0) αγώνα με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το βελγικό πρωτάθλημα, προκειμένου να αποδείξει την αξία του «σε μια πιο ποιοτική διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: