Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ο υπέρηχος… θα δείξει

Ο υπέρηχος… θα δείξει

Τα χθεσινά μαντάτα αναφορικά με τους τραυματίες, μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ καλά για τον Ιομάρ Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε με ικανοποίηση στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, να παίρνουν κανονικά μέρος ο Μεχντί Ναφτί, ο Νταρίο Φερνάντεζ και ο Βασίλης Ρόβας. Ο πρώτος, ο οποίος βρισκόταν στην πιο δύσκολη θέση από όλους λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, μη νοιώθοντας την παραμικρή ενόχληση. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του για το παιχνίδι του Σαββάτου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους Βασίλη Ρόβα και Νταρίο Φερναντέζ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, ότι την τρέχουσα εβδομάδα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Κάτι που αντιθέτως δεν συνέβη και με τον Ρονάλντο Γκιάρο. Ο Βραζιλιάνος, αν και αναμένονταν να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Εξέλιξη, που δεν άρεσε καθόλου στον Ιομάρ Μαζίνιο, μιας και το ενδεχόμενο να μην βρίσκεται στη διάθεση του για την αναμέτρηση στο Παγκρήτιο είναι πολύ μεγάλο. Ο έμπειρος αμυντικός θα υποβληθεί σήμερα σε υπέρηχο, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η κατάσταση του τραυματισμού του και αν θα τεθεί οριστικά νοκ-αουτ από τον προσεχή αγώνα.

Επιστρέφει με ΑΕΚ ο Γκαρσία

Μπορεί ο Ρονάλντο να είναι αμφίβολος για το Σαββάτο, ο Νάτσο Γκαρσία ωστόσο, είναι 100% εκτός πλάνων από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Ο Βολιβιανός άσος συνεχίζει να ανεβάζει στροφές και να επιστρέφει σιγα σιγά στους γνώριμους για τον ίδιο ρυθμούς, όμως ο Μαζίνιο δεν προτίθεται να διακινδυνέψει την συμμετοχή του. Προτιμά να περιμένει ώστε να γίνει εντελώς καλά , παρά να τον βάλει σε κίνδυνο και να τον στερηθεί για ακόμα περισσότερα παιχνίδια. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος βιασύνης, μιας και ο 43χρονος τεχνικός έχει επιλογές στις θέσεις των χαφ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, ο έμπειρος μέσος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Μας περιμένει πολύ δουλειά»

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος βρίσκονται και πάλι από χθες οι παίκτες του Άρη. Η αγωνιστική απραξία του περασμένου Σαββατοκύριακου ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη πλησιάζει, με τον Ιομάρ Μαζίνιο και τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους για την παραπάνω αναμέτρηση. Στο μυαλό τους, δεν βρίσκεται τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση της νίκης. Σε καμιά περίπτωση οι «κίτρινοι» δεν θέλουν νέα απώλεια βαθμών, μετά από το «στραβοπάτημα» της Κομοτηνής. Σαφώς και ο αντίπαλος είναι υπολογίσιμος και αξιόμαχος, ωστόσο αυτό που κοιτούν στο «στρατόπεδο» του Άρη είναι ο εαυτός τους και πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μέσα στο γήπεδο το γεγονός ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Εργοτέλη. Ο Βραζιλιανός τεχνικός και πριν βάλει τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση χθες το απόγευμα, τους μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί. Οι φράσεις «μας περιμένει δουλειά… θέλω το καλύτερο σας εαυτό… εκμεταλλευτείτε τα πλούσια προσόντα σας…» ήταν αυτές που ξεχώρισαν από τα λεγόμενα του 43χρονου τεχνικού. Όσων αφορά το πρόγραμμα που τους πραγματοποίησε την χθεσινή μέρα, αυτό ήταν σε γενικές γραμμές χαλαρό. Από σήμερα ουσιαστικά θα ξεκινήσει τις εντατικές προπονήσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: