Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Καναβάρο: "Ισπανία ή Βραζιλία"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αν και η Ιταλία ήταν αυτή που στέφθηκε πρωταθλήτρια στο προηγούμενο Μουντιάλ, το 2006, στη Γερμανία, ο Φάμπιο Καναβάρο δεν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας, μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Ansa», έχρισε φαβορί για Πρωταθλητές κόσμου τις Ισπανία και Βραζιλία, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την ιταλική υπηκοότητα ο Αμάουρι.

«Εάν ξανακερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπόσχομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από μένα, αφήστε με να σηκώσω πάλι το τρόπαιο. Θα ήταν θαύμα. Η Βραζιλία και η Ισπανία είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με όλους τους άλλους, όμως είμαστε ακριβώς πίσω τους μαζί με μερικές ακόμα ομάδες. Εάν ο Αμάουρι ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας την τελευταία στιγμή;

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα, κάτι παρόμοιο συνέβη πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με προπονητή τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όταν οι Ντελ Πιέρο και Κασάνο μπήκαν εντελώς ξαφνικά στην ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: