Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Άρης: «Πληρώνουμε την κόντρα των... αιωνίων»

aris-pao_ginaikes.jpgΑνακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον σημερινών δημοσιευμάτων, αλλά και της ΕΟΠΕ, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης, με αφορμή την απόφαση της ΚΕΠ περί ακαταλληλότητας του «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι... κίτρινοι μεταξύ άλλων τονίζουν πως πληρώνουν την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Για την ομοσπονδία αναφέρουν πως αντιμετωπίζει με προχειρότητα το πρωτάθλημα της Α1, ενώ σχετικά με το γήπεδο επισημαίνουν πως έχουν άδεια από την πολεοδομία και ρωτούν ποιες από τις υπόλοιπες ομάδες έχουν άδεια από την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Σχετικά με το γήπεδο των Βασιλικών οι άνθρωποι του Άρη ξεκαθαρίζουν πως δεν μπορούν να παίξουν εκεί, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες και δεν μπορούν δύο ομάδες σε πρωταθλήματα Α1 κατηγορίας (παίζουν και οι άνδρες εκεί), να αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη έχει ως εξής: «Με βάση σημερινά υποτιμητικά δημοσιεύματα από μερίδα του τύπου, που αφορούν την ομάδα του Γυναικείου Βόλεϊ, αλλά και το πρόσωπο του Προέδρου του Συλλόγου, Νικόλαου Παπαδόπουλου, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει να δηλώσει τα εξής:
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ήταν και είναι πάντα υπέρ της νομιμότητας και του σεβασμού των αποφάσεων των θεσμικών οργάνων του Ελληνικού Βόλεϊ. Άλλωστε είναι ίσως η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει πολεοδομική άδεια, σύμφωνα με τους ισχύοντες ελληνικούς νόμους, για το ιδιόκτητο κλειστό Γυμναστήριο του Γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ερωτάται η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, πόσα κλειστά γυμναστήρια από τα δώδεκα της Α1 Γυναικών έχουν πολεοδομική άδεια, και όσα δεν έχουν, αν είναι νόμιμο ή παράνομο να γίνονται σε αυτά αγώνες Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο Πρόεδρός του ουδέποτε ανακοίνωσαν ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα στεγαστεί στο κλειστό των Βασιλικών. Το συγκεκριμένο Δημοτικό Γυμναστήριο έχει πολλές ανάγκες για τους τοπικούς συλλόγους και είναι πολύ δύσκολο να στεγάσει δύο ομάδες Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δήλωσε γηπεδότητα το κλειστό του Κλεάνθης Βικελίδης, σύμφωνα με την προκήρυξη, πολύ προγενέστερα από την ημερομηνία, όπου έγινε ο έλεγχος του γηπέδου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο, η ομάδα αγωνίζεται τα τελευταία 25 χρόνια, δεν έχει γίνει το παραμικρό επεισόδιο με οπαδούς, όπως επίσης και σε αρκετούς αγώνες υπάρχει κι η συνδρομή της ιδιωτικής εταιρείας Security.
Είναι βέβαιο ότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε σημείο που να αδυνατούμε να βρούμε άλλο γήπεδο για τη στέγαση της ομάδας μας. Θα δεχθούμε, δυστυχώς, οποιαδήποτε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για το μέλλον του Γηπέδου μας. Μας διακατέχει όμως ένα ισχυρό αίσθημα διάκρισης και αδικίας γιατί σε άλλα γήπεδα που είναι παράνομα θα γίνονται αγώνες.
Δυστυχώς, η ομάδα μας πληρώνει την «κόντρα» Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού όπως και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ τα θέματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. (βλέπε διαιτητές, χαράτσι για τις ξένες, παρουσίαση πρωταθλήματος μόνο με τις ομάδες του λεκανοπεδίου γιατί δεν υπήρχε κάλυψη οδοιπορικών για τις ομάδες της περιφέρειας και άλλα θέματα που απαιτούν την υπεύθυνη στάση όλων μας)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: