Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γεμάτο το ιατρικό δελτίο

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι «κυανόλευκοι» και ξεκινούν ουσιαστικά την προετοιμασία για τον αγωνα με τον Πανιώνιο. Στόχος της ομάδας είναι να κατορθώσει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τις δυο αποτυχίες που είχαν εκτός έδρας με την Καβάλα και τον ΠΑΟΚ.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα καθώς ακόμα το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες αν και κατά πόσο θα μπορέσουν να είναι στην διάθεση του προπονητή.
Καταρχήν υπάρχει ο Ματιάς Λέκι που είχε ένα χτύπημα από τον αγωνα της Τούμπας. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και λογικά ακόμα και από σήμερα θα μπορέσει να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Παράλληλα υπάρχει και το πρόβλημα με τον Τάσο Κατσαμπή ου και αυτός την προηγούμενη εβδομάδα έλειψε από ορισμένες προπονήσεις. Πάντως φαίνεται δύσκολο να απουσιάσει από τον αγωνα της Κυριακής αφού έχει αγωνιστεί κάτω από χειρότερες συνθήκες.
Στο ιατρικό δελτίο περιλαμβάνεται και ο Παναγιώτης Κονέ που είχε υποστεί ένα ρωγμώδες κάταγμα στον αγωνα με τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα φανεί σήμερα κατά πόσο θα μπορέσει να είναι στην διάθεση του Προτασοφ, κάτι που θα αποφασίσει το ιατρικό τιμ της ομάδας.
Τέλος υπάρχει και ο Πασχάλης Βουτσιάς που και αυτός με την σειρά του είχε ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να προπονηθεί κανονικά. Έτσι και για αυτόν θα κριθεί από τις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή της ομάδας.
Με αυτά τα δεδομένα ο τεχνικός των κυανολεύκων θα προσπαθήσει να μάθει σε ποιους παίκτες θα μπορέσει να βασιστεί την Κυριακή ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του.
Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση (10.00) η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Χωρίς Προτάσοφ η προπόνηση

Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί για τους «κυανόλευκους» χωρίς τον Όλεγκ Προτασοφ αφού όπως είναι γνωστό χθες γέννησε η γυναίκα του και έμεινε στην Αθήνα. Έτσι οι συνεργάτες του ο Νίκος Καρύδας και ο Νίκος Νεντίδης θα αναλάβουν την προετοιμασία της ομάδας, καθώς είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί του.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: