Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Σήκωσε τα μανίκια ο Βρύζας


Ο Ζήσης Βρύζας στην Τούμπα Ο Ζήσης Βρύζας σήκωσε τα μανίκια και άρχισε πλέον να λειτουργεί ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μετά και την έγκριση από το πρωτοδικείο, του αιτήματος του Ερασιτέχνη, να αντικαταστήσει τον Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ηταν κομμάτι ενός προγραμματισμού, τώρα πλέον είναι ο πρόεδρος και θα συνεχίσει το έργο του Ζαγοράκη.

Πάντως, δεν κάθεται σε μια καρέκλα στα γραφεία της Τούμπας. Οι παλιές συνήθειες δεν κόπηκαν. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε μια βόλτα από την Σουρωτή για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας.

Ίσως σύντομα να μην είναι σε θέση να ακολουθεί το ίδια διαδρομή, περνώντας από την προπόνηση για να καταλήξει στα γραφεία της ΠΑΕ, λόγω φόρτου εργασίας στον διοικητικό τομέα. Από την άλλη, δεν φαίνεται ότι θα καλυφθεί η θέση του από νέο τεχνικό διευθυντή. Για το πόστο του τεχνικού διευθυντή δεν πήρε ακόμη απόφαση και μάλλον η κατάσταση θα μείνει ως έχει, τουλάχιστο μέχρι την αλλαγή του χρόνου. ’λλωστε, την προεργασία την έκανε ήδη ο ίδιος και μαζί με τον Σάντος γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες της ομάδας.

Ένα από τα πρώτα θέματα για τα οποία ενημερώθηκε από τα στελέχη της ΠΑΕ είναι τα χρέη στο δημόσιο και θα τον απασχολήσει άμεσα, καθώς ο Βρύζας θέλει να δοθεί μία βιώσιμη λύση για τα χρέη και η ΠΑΕ θα επαναλάβει στη νέα κυβέρνηση, την πρόταση που έκανε στην προηγούμενη (εφάπαξ καταβολή ενός μέρους του πρωτογενούς χρέους, βάσει νόμου που υφίσταται για τις ανώνυμες εταιρίες), από την οποία δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Είναι βέβαιο, ο Βρύζας θα στηρίξει τις επιλογές του Ζαγοράκη και δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές. Θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τον αδερφό του.

Ατομικό ακολουθεί ο Βίκτορ Βιτόλο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παίξει το Σάββατο με τα Γιάννενα, όπως και οι Φιλομένο και Αμπουμπακάρι. Αντίθετα, στη διάθεση του Σάντος θα είναι οι Σνάουτσνερ και Μουν. Την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει από την Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια, αύριο οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου από τις ελπίδες, ενώ επιστρέφουν και οι Χαλκιάς, Φωτάκης και Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: