Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Εκτός πλάνων ο Αμπρέου


Ο Αμπρέου σε προσπάθεια του κόντρα στον Ατρόμητο Δεν υπολογίζεται ο Αμπρέου, ο οποίος είναι στην αποστολή με την Ουρουγουάη που τα ξημερώματα της Πέμπτης παίζει με την Αργεντινή στο Μπουένος Αιρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν προλαβαίνει να επιστρέψει έγκαιρα στην Ελλάδα και μάλλον θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη από την τηλεόραση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Κάμπορα καλείται να αναπληρώσει το κενό του Αμπρέου και φυσικά να επιστρέψει στα γκολ μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εργοτέλη πλησιάζει, με τον Ιομάρ Μαζίνιο και τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν στροφές. Στο μυαλό τους, δεν βρίσκεται τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση της νίκης. Σε καμιά περίπτωση οι «κίτρινοι» δεν επιθυμούν νέα απώλεια βαθμών, μετά από το «στραβοπάτημα» της Κομοτηνής.

Ο αντίπαλος είναι υπολογίσιμος, ωστόσο αυτό που κοιτούν στο «στρατόπεδο» του Αρη είναι πως θα εκμεταλλευτούν μέσα στο γήπεδο τις ικανότητες πολλών καλών ποδοσφαιριστών. Ο Βραζιλιανός τεχνικός, πριν βάλει χθες τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση, τους μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: