Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Τίμοστσουκ: «50-50 η πρόκριση με Ελλάδα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες σε Ελλάδα και Ουκράνια για να προκριθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με τον Ανατόλι Τίμοστσουκ. Ο διεθνής μέσος μίλησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» για τις δύο αναμετρήσεις με την Ελλάδα ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του που η κληρωτίδα του έκανε το χατίρι.

«Είμαι χαρούμενος από τον αντίπαλο που μας έφερε η κλήρωση. Εξ αρχής είχα δηλώσει την προτίμηση μου στην Ελλάδα, επειδή πιστεύω ότι έχουμε σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πιστεύω ότι με τους υπόλοιπους αντίπαλους από το γκρουπ των ισχυρών θα ήμασταν το αουτσάιντερ. Με την Ελλάδα οι πιθανότητες είναι 50-50».

Στη συνέχεια ο Ουκρανός παίκτης τόνισε τα σημεία στα οποία θα κριθεί η πρόκριση. «Το μυστικό που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία είναι να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει βέβαια να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να αποφύγουμε λάθη που ίσως μας στοιχήσουν. Βέβαια το ιδανικό για την ομάδα της πατρίδας μου θα είναι να πετύχουμε κάποιο τέρμα στο ματς της Αθήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: