Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

«Πατάει γκάζι» ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ


Από σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα.
Και για να ακριβολογούμε. Τα δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές και τα πολύ δύσκολα για τον νέο τεχνικό του Άρη που φοράει φόρμες και πιάνει δουλειά στο Ρύσιο.
Σε 14 μέρες δίνει τις πρώτες του και ίσως καθοριστικές για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εξετάσεις με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα όπου καλείται να δείξει κιόλας τα «πρώτα δείγματα της δουλειάς του».
Η μίνι προετοιμασία θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, μέχρι να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στην επιθυμητή για τον Αργεντίνο φυσική κατάσταση, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν-λογικά- νέες εργομετρικές καθώς και αιματολογικές εξετάσεις, αφού όλα όσα γίνονται και θα γίνουν αφορούν συγκεκριμένο σχέδιο.
Μέσα στις σκέψεις του Κούπερ περιλαμβάνεται και η πρόθεση να διεξαχθεί ένα φιλικό με αντίπαλο που αναζητείται το προσεχές Σάββατο.

Μπαίνουν στη… μάχη τέσσερις

Ένα από τα πλέον θετικά στοιχεία για τον καινούριο προπονητή και η επιστροφή τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών που τίθενται πλέον για τα καλά στη διάθεση του.
Πρόκειται για τον τιμωρημένο Νασούτι αλλά και για τους τραυματίες Νάτσο, Γκιάρο και Φλάβιο, που έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και μπαίνουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Οι μόνοι απόντες είναι οι διεθνείς Σηφάκης και Αμπρέου που αναχώρησαν για τις προκαθορισμένες τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: