Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η Σισέ-μηχανή πήρε μπροστά!

cissenew.jpgΟ Τζιμπρίλ Σισέ είχε υποσχεθεί ότι ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας του και ήδη στα δύο ματς που έχουν διεξαχθεί για τη Σούπερ Λιγκα έχει πετύχει τρία γκολ. Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού στις δέκα πρώτες αγωνιστικές έχει εφτά τέρματα, δηλαδή μέσο όρο 1,42 γκολ ανά αγώνα και πάει για ρεκόρ. Η μοναδική του χρονιά που το ξεπέρασε ήταν τη σεζόν 2003-04 όταν με την φανέλα της Οσέρ σε 38 ματς στο Σαμπιονά πανηγύρισε 26 φορές. Διαβάστε αναλυτικά τι έκανε κάθε χρονιά ο Γάλλος επιθετικός και πως με τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερος από τις σεζόν που έπαιζε στη Λίβερπουλ, τη Μαρσέιγ και τη Σάντερλαντ!


Ο 28χρονος επιθετικός Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά πήρε φόρα δικαιώνοντας τη διοίκηση της ΠΑΕ που έδωσε πολλά χρήματα για να τον φέρει στο «τριφύλλι». Ο Σισέ σε δέκα παιχνίδια με το τριφύλλι στο στήθος στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ήδη στείλει τη μπάλα στα δίχτυα εφτά φορές. Αξιοσημείωτο είναι ότι όσα γκολ έχει σήμερα τα είχε πετύχει σε ολόκληρη τη σεζόν 2005-06 με την Λίβερπουλ ενώ ένα παραπάνω είχε στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Οσέρ το 2001 και την Μαρσέιγ το 2007.

Η πιο παραγωγική χρονιά του Σισέ ήταν το 2004 όταν σκόραρε 1,46 φορές ανά ματς και ακολουθεί η μέχρι τώρα παρουσία του στο τριφύλλι. Με την Οσέρ έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη καθώς το 2002 πετύχαινε γκολ σχεδόν σε κάθε ματς (1,31) έχοντας στο ενεργητικό του 22 τέρματα σε 27 συμμετοχές.

Πάντως αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ που κατέχει μέχρι τώρα. Ο Γάλλος χωρίς ακόμα να έχει «δέσει» και να έχει προσαρμοστεί πλήρως με το υπόλοιπο σύνολο, σκοράρει κατά μέσο όρο 1,42 φορές, δίνοντας πολλές λύσεις στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: