Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ραντεβού στην Τουρκία


Παπαλουκάς και Διαμαντίδης με τη φανέλα της Εθνικής Οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Δημήτρης Διαμαντίδης επιστρέφουν στην Εθνική και θα αγωνιστούν κανονικά στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δύο γκαρντ επί της ουσίας ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην επίσημη αγαπημένη μέσω της συνέντευξης Τύπου της Wind.

Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Παπαλουκά και Διαμαντίδη με τους δύο γκαρντ να βγάζουν είδηση... «Ο στόχος μου είναι να είμαι εκεί. Αν το σώμα μου είναι εντάξει και βρίσκομαι στα πλάνα του προπονητή, θα είναι χαρά μου να είμαι στην Τουρκία», τόνισε ο Παπαλουκάς ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Διαμαντίδης λέγοντας: «Κι εγώ θα ήθελα να επιστρέψω στην Εθνική και να βοηθήσω στην προσπάθειά της στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας».

Σε ο,τι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Wind, ο αρχηγός του Ολυμπιακού επισήμανε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με την WIND, η οποία είναι παράλληλα και χορηγός του Ολυμπιακού. Γίνεται μία σημαντική προσπάθεια και πρέπει να προσπαθήσω να είμαι πιο.. εύστοχος για να βοηθήσω τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον τρόπο έκφρασης κοινωνικής βοήθειας της WIND», ενώ ο Διαμαντίδης υπογράμμισε: «Συνεχίζεται η συνεργασία μας με την WIND για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πορευθούμε μαζί και αυτή την σεζόν. Θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα καλάθια τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την για την προσπάθεια που θα γίνει για την κατασκευή του γηπέδου».

Τέλος, ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε και το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που πλησιάζει... «Γίνονται κάποιες προσπάθειες στο ΣΕΦ και οι συνθήκες είναι πλέον καλύτερες. Δεν επιθυμούμε άλλες εκρήξεις... Πρόκειται απλά για ακόμα ένα παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει», ενώ έκλεισε απαντώντας σε χιουμοριστικό... τόνο, στην ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να μπει το λογότυπο, «Τα παιδιά νικάνε», στις φανέλες των δύο ομάδων: «Αυτό είναι καλύτερο να μπει στην φανέλα του Παναθηναϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: