Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ροναλντίνιο: "Παίξαμε σαν τη Μπαρτσελόνα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με τη σπουδαία επιτυχία με 2-1 επί της Λάτσιο στο "Ολίμπικο" η Μίλαν συνέχισε το θετικό σερί, που την θέλει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις από τις 30 Σεπτεμβρίου (εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ζυρίχη), γεγονός που φέρει κλίμα ευφορίας στους "ροσονέρι".

Ένας μάλιστα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην κατακόρυφη άνοδο είναι και ο αναγεννημένος με τον Λεονάρντο, Ροναλντίνιο, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να μη διστάζει να κάνει συγκρίσεις με την ομάδα της Μπαρτσελόνα η οποία κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Παρακολούθώ τη Μίλαν τώρα και είμαι χαρούμενος. Παίζουμε όπως η Μπαρτσελόνα και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ιταλία που να το κάνει.

Ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός βρίσκοντας τη φόρμουλα με τους τρεις επιθετικούς και τον οργανωτή, και βάζοντας πολλούς ταλαντούχους άνδρες μαζί που θυσιάζουν τους εαυτούς τους για το σύνολο.

Προσέξτε επειδή μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε. Λέω ότι η Μίλαν θα πάει μακριά", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Υπενθυμίζεται ότι στο ματς με τους "λατσιάλι" ο Ροναλντίνιο είχε προσφορά σε ένα ακόμα φετινό γκολ της Μίλαν, βγάζοντας εξαιρετική ασίστ στον Πάτο για το δεύτερο γκολ των "ροσονέρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: