Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Παπάζογλου: «Κρατάμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για την καθιέρωση του στον ΠΑΟΚ και για την πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μίλησε στη «SportDay» ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο 21χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο πρώτο διπλό που πέτυχε φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Πανθρακικό. «Προηγηθήκαμε 2-0 και όλα έδειχναν ότι ελέγχουμε τον αγώνα. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να κλειστούμε πίσω. Ηταν κάτι που κακώς έγινε σε εκείνο το χρονικό σημείο. Από εκεί και πέρα, σε έναν αγώνα που σαφώς κάναμε αρκετά λάθη και στο τέλος δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, που δεν είχε τίποτα να χάσει, πήραμε τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς. Αυτούς κρατάμε από τον αγώνα με τον Πανθρακικό και συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια ο νεαρός στράικερ αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στον αγώνα με το σύλλογο της Θράκης. «Αυτά είναι θέματα που αφορούν κυρίως τον προπονητή μας. Εκείνος και οι συνεργάτες του θα τα εντοπίσουν και εμείς στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε για να μην τα επαναλάβουμε».

Τέλος ο Παπάζογλου αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τον ΆΡΗ στην Τούμπα και την επιθυμία του να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι. «Είναι ο αγώνας που σκεφτόμαστε όλοι από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς και φυσικά για τον κόσμο μας, που ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα δημιουργήσει. Ολοι αντιλαμβανόμαστε ότι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντική. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Από εκεί και πέρα, όμως, ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε τη διακοπή και πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα. Βασικά, πρέπει να δούμε τα λάθη που κάνουμε, τις αδυναμίες μας και να τα διορθώσουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: