Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

"Ηλεκτροσοκ η απομάκρυνση του Προτάσοφ"!

iraklislogo_4.jpgΕυεργετικά αποτέλεσματα είχε η λύση της συνεργασίας του Ηρακλή με τον Όλεγκ Προτάσοφ σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του "γηραιού" Κώστα Γιαννούλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε συγκεκριμένα, ότι η απομάκρυνση του Προτάσοφ ήταν ένα "ηλεκτροσόκ" για την ομάδα.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο 22χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Σάββα Κωφίδη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ήταν κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αλλαγή ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας:

"Λειτούργησε ως… ηλεκτροσόκ η απομάκρυνση του κ. Προτάσοφ και ο κ. Κωφίδης μας βοηθάει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ψυχολογία μας έχει αλλάξει. Υπάρχει άγχος στα εντός έδρας μας και πιστεύω ότι οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν κλειστά στο Καυτανζόγλειο, κάτι που μας δυσκολεύει. Είναι καλό ότι μας εμπιστεύεται. Μας είχε πει ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και να κερδίσουμε, αλλά χρειάζεται να το αποδείξουμε"

Ο Γιαννούλης όπως ήταν λογικό σχολίασε και το αποτέλεσμα του Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, ενώ δεν δίστασε να "πλέξει" και το εγκώμιο του νεαρού Βέλλιου:

"Χαίρομαι για τον Βέλλιο, που είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, έβαλε ένα κρίσιμο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα και βοήθησε τον Ηρακλή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν να πετύχουμε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.Από την αρχή θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Και το πιστέψαμε, κυρίως, στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός άρχισε να υποχωρεί και εμείς ανεβάσαμε την απόδοσή μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός παίκτης των "κυανόλευκων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: