Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Σπανός:"Δεν θα επιτρέψω τον διχασμό"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι όσο θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ατρόμητου δεν θα επιτρέψει να καλλιεργηθεί κλίμα διχασμού και διχόνοιας.

Όλα αυτά μετά από όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Περιστέρι. Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Σπανός ανέφερε:"Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα θέλω να καταστήσω σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι όσο θα βρίσκομαι στο τιμόνι του Ατρόμητου δεν θα επιτρέψω να καλλιεργηθεί κλίμα διχασμού και διχόνοιας.

Οι αδικαιολόγητες επιθέσεις και ύβρεις εναντίον στελεχών της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και των ποδοσφαιριστών δεν ευνοούν σε τίποτα, δεν βοηθούν τον σύλλογο αλλά αντίθετα συντηρούν τη μιζέρια και την εσωστρέφεια κάτι που δεν ταιριάζει σε ένα υγιές σωματείο όπως το δικό μας.

Οι λίγοι και «ανεγκέφαλοι» πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στον Ατρόμητο και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σπέρνει σπόρους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και που είχαν φέρει τον σύλλογο στα πρόθυρα της διάλυσης.

Η προτροπή μου σε όλους όσοι ανήκουν στην οικογένεια του Ατρόμητου από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο είναι μια: Ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να κάνει τη δουλειά του, από το δικό του πόστο, με μοναδική πυξίδα την πρόοδο του συλλόγου, την αναβάθμισή του και την επίτευξη των στόχων του.

Για μια ακόμη φορά θέλω όμως να επαναλάβω ότι για όσο καιρό θα έχω την τιμή να ηγούμαι αυτού του ιστορικού σωματείου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συντηρεί τέτοιες συμπεριφορές και να δημιουργεί κλίμα διχασμού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: