Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Στους 10 χειρότερους ο Πανθρακικός!

http://www.sport.gr/files/news/2009-12-15/1260918023_pan8rakikos_250x.jpgΤις 10 χειρότερες ομάδες του κόσμου επέλεξαν οι συντάκτες του goal.com και ανάμεσά τους έχουμε και έναν ελληνικό εκπρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο Πανθρακικός πλασαρίστηκε στην 3η θέση της σχετικής λίστας, η οποία βασίζεται στα στατιστικά στοιχεία των ομάδων τη φετινή σεζόν.

Ας δούμε λοιπόν τους 10... εκλεκτούς:

1) Κάρπετ Μάστερς (Γκουάμ)

Και μόνο το όνομα τα λέει όλα για την πρωτοπόρο της λίστας! Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: σε 10 αγώνες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν, μετρά ισάριθμες ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόνο 2 φορές! Πόσα έχει δεχτεί; 55, ενώ παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια σκορ από αγώνες που έχει ηττηθεί - γιατί υπάρχουν κι άλλοι; - φέτος: 11-0, 10-0 και 9-0, με την πρώτη ήττα να έρχεται από την... Quality Distributors, δηλαδή τους Ποιοτικούς Διανομείς!

2) Χονγκ Λοκ (Μακάο)

Εχοντας συλλέξει μόλις έναν βαθμό από 14 αγώνες και έχοντας δεχτεί 54 γκολ, η Χονγκ Λοκ κερδίζει επάξια μια θέση στη λίστα. Ανάμεσα στις ήττες της περιλαμβάνεται και μία με το εντυπωσιακό 10-0.

3) Πανθρακικός (Ελλάδα)

Ο... δικός μας Πανθρακικός βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας. Η ομάδα του Αλμπέρ Καρτιέ είναι ουραγός της βαθμολογίας της Super League έχοντας συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές, ενώ έχει σκοράρει 7 γκολ δεχόμενη 30.

4) Μιλάνο (Σκόπια)

Μπορεί να έχει το ίδιο όνομα με την πόλη που έχει "γεννήσει" δύο από τους πιο γνωστούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, τη Μίλαν και την Ιντερ, αλλά η σκοπιανή Μιλάνο δεν μοιράζεται και τις ποδοσφαιρικές επιδόσεις των σχεδόν συνονόματών της. Με μόλις μια νίκη και 16 ήττες και με 63 γκολ παθητικό, η Μιλάνο δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

5) ΠΔΡΜ (Μαλαισία)

Η ΠΔΡΜ δεν θα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Μαλαισίας την ερχόμενη σεζόν, καθώς υποβιβάστηκε συγκεντρώνοντας μόλις 3 βαθμούς από 26 αγώνες - κι οι 3 από ισάριθμες ισοπαλίες. Το παθητικό της ομάδας ήταν 76 γκολ.

6) Σαν Τζιοβάνι (Σαν Μαρίνο)

Το Σαν Μαρίνο θεωρείται βάσει αποτελεσμάτων μία από τις χειρότερες εθνικές ομάδες στον κόσμο, συνεπώς δεν είναι περίεργο που μία από τις ομάδες της χώρας βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Η Σαν Τζιοβάνι βρίσκεται στην τελευταία θέση του εγχώριου πρωταθλήματος με 3 βαθμούς από 11 αγώνες και πλασάρεται στην 6η θέση της κατάταξης, σύμφωνα με τους συντάκτες του goal.com.

7) Ντίνγκλι Σουάλοους (Μάλτα)

Η μαλτέζικη ομάδα ανέβηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά δεν φαίνεται να παραμένει πολύ εκεί, μετρώντας μόλις μια νίκη και 8 ήττες.

8) Μπαλόχ (Πακιστάν)

Η Μπαλόχ είναι η ουραγός του εγχώριου πρωταθλήματος με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 22 ήττες μετά από 26 παιχνίδια. Το αγαπημένο σκορ ήττας της ομάδας είναι το 3-0, καθώς σε 5 από τα τελευταία 7 της παιχνίδια έχει ηττηθεί με το συγκεκριμένο σκορ!

9) Τορνάδος ντε Χουμακάο (Πουέρτο Ρίκο)

Η ομάδα από το Πουέρτο Ρίκο τερμάτισε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις 3 βαθμούς από 16 παιχνίδια και διαφορά τερμάτων -41!

10) Αϊμάν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

Αν και τα πηγαίνει εξαιρετικά στις εγχώριες διοργανώσεις κυπέλλου, δεν συμβαίνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα των |Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετρά μέχρι στιγμής 8 ήττες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: