Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Στο εδώλιο ο ΜακΚάρθι, που έβαλε τα δεύτερα!


Οι παίκτες της Γουλβς στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Η Πρέμιερ Λιγκ ζήτησε εγγράφως από την Γουλβς να "εκφράσει τις απόψεις της" για την ενδεκάδα που παρέταξε ο Μικ ΜακΚάρθι στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη το βράδι.
Ο Ιρλανδός προπονητής άλλαξε όλους τους παίκτες, εκτός από τον τερματοφύλακα, συγκριτικά με την ενδεκάδα που νίκησε την Τότεναμ το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας!
Η Γουλβς, που την Κυριακή παίζει με την Μπέρνλι, ηττήθηκε 3-0 και οι 3.000 οπαδοί της που την ακολούθησαν στο Ολντ Τράφορντ τραγουδούσαν "θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!"

Ο κανονισμός της Πρέμιερ Λιγκ λέει ότι κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να παρατάσσει όσο το δυνατό ισχυρότερη ομάδα διαθέτει σε κάθε αγώνα.
Ο ΜακΚάρθι μετά τον αγώνα δήλωσε ότι άλλαξε όλη την ομάδα, γιατί αυτοί που νίκησαν την Τότεναμ έπρεπε να ξεκουραστούν!

Ο κετελεστικός διευθυντής της Γουλβς, Γεζ Μόξεϊ είπε:
"Ολοι εκπλαγήκαμε από την επιλογή του Μικ, αλλά είναι δική του ευθύνη η κάθε επιλογή. Ξέρει πολύ καλά τι θέλουν οι οπαδοί μας, και αυτό είναι η παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ!"

Ωστόσο ο εκπρόσωπος των οπαδών, Αρθουρ Γουϊλιαμς,΄δεν συμφωνούσε:
"Ακούγοντας τις δικαιολογίες ότι έρχονται μεγάλα παιχνίδια, ποιός μας βεβαιώνει ότι και το χθεσινό δεν ήταν μεγάλο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι ακόμα και στο Ολντ Τράφορντ! Κάθε οπαδός πλήρωσε εισιτήριο 42 λιρών, πέρα από τα έξοδα μετακίνησης και εξαντλήσμε όλα τα εισιτήρια που δικαιούμαστε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: