Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Poker... O εκδικητής των τραπεζιών!


Έχουμε δει και ακούσει κατά καιρούς διάφορες ακραίες αντιδράσεις στα τραπέζια του πόκερ. Αυτή τη φορά όμως, ο Τόνι Κόρφμαν(φωτ.), πήγε ένα βήμα παραπέρα... τον όρο tilt!

Σε μια πρωτοφανή αντίδραση μετά από χαμένη παρτίδα, ο Τόνι Κόρφμαν, παίκτης και συγγραφέας βιβλίων πόκερ, προσπάθησε να πνίξει ένα αντίπαλό του, μέχρι τη στιγμή που η ασφάλεια του καζίνο τον απομάκρυνε!

Το απίστευτο αυτό συμβάν, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός $1.000 rebuy τουρνουά στο Bellagio. Ο Μπράιαν Ντεβονσάιρ, μάρτυρας του γεγονότος, περιέγραψε τη στιγμή που ο Κόρφμαν έχασε την ψυχραιμία του, μετά τον αποκλεισμό του από το τουρνουά, λίγες θέσεις πριν τα χρηματικά έπαθλα.

Ο Κόρφμαν, που επιτέθηκε στον αντίπαλο που τον απέκλεισε, είναι συγγραφέας του βιβλίου πόκερ "Τable Image - πως να κάνετε τους αντιπάλους να σας φοβούνται", με τον στραγγαλισμό πάντως να μην αναφέρεται σε κάποιo κεφάλαιο του βιβλίου.

Ο Ντεβονσάιρ που βρέθηκε μπροστά στη σκηνή, μετέφερε την εμπειρία του στο forum του 2+2, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει έκταση. Ο Κόρφμαν έδωσε τη δική του εκδοχή για το γεγονός:

"Δεν το έκανα επειδή έχασα πριν τα χρηματικά έπαθλα. Κάποιος παίκτης αποκλείστηκε και πέταξε τις μάρκες του προς το μέρος του τύπου που τον απέκλεισε. Τον έβρισα και μετά ακολούθησε χάος. Πάντα υπερασπίζομαι τους dealers και τους παίκτες που δεν υπερασπίζονται τους εαυτούς τους. Τέτοιους τύπους πρέπει να τους δέρνουν όταν είναι μικροί. Βασικά λυπάμαι που δεν τον έδειρα κανονικά. Θα ήταν ένα καλό μάθημα για αυτόν", δήλωσε ο Κόρφμαν, που παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, φαίνεται ότι... δεν σηκώνει πολλά πολλά.

Παρά τον αυτοχαρακτηρισμό του ως, "εκδικητής των poker tables", ο Τόνι Κόρφμαν δεν μπορεί πλέον να εισέλθει στο Bellagio, μετά από την σχετική απαγόρευση που του επιβλήθηκε.


Επιμέλεια-Tenorio

Δεν υπάρχουν σχόλια: