Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Εφυγε σαν φίλος ο Αλβαρο Ρεκόμπα


Κωνσταντίνος Τσακίρης και Αλφαρο Ρεκόμπα Ο Αλβάρο Ρεκόμπα δεν είναι πλέον κάτοικος... Νέας Σμύρνης. Ο Ουρουγουανός έλυσε την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την συνεργασία του, που έγινε γνωστή παγκοσμίως.

"Ο Αλβαρο Ρεκόμπα επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιωνίος, όπου μέσα σε φιλικό και συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συμφώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Αλβαρο Ρεκόμπα για την παρουσία του στην ομάδα μας, γεγονός που έκανε το όνομα του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, γνωστό παγκοσμίως. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Για εμάς θα είναι πάντα ένας φίλος".

Πλέον ο Πανιώνιος έχει κενή θέση ξένου στο ρόστερ του και για την ώρα τουλάχιστον φαίνεται πως θα προσπαθήσει για την απόκτηση του Μπλάζιτς από τον Λεβαδειακό. Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας δεν θέλει να μείνει άλλο στην Λιβαδειά και το μόνο που απομένει είναι να συναινέσει ο Γιάννης Κομπότης στην αποδέσμευσή το

Δεν υπάρχουν σχόλια: