Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

«Για την ιστορία και τον κόσμο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3a1b64e9cfd11e8dc5f3f1a903a3bf7c_L.jpg?1260998004?1260998004?1260998004Τα κίνητρα της ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης με την Μπενφίκα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Ασφαλώς και μας ενδιαφέρει το ματς. Υπάρχει μία ιστορία, υπάρχει ένας κόσμος και οι παίκτες μου θέλουν να παίξουν για τους εαυτούς τους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε στόχο τη νίκη», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και σε ερώτηση για τη δήλωση του Ζέσους ότι προτιμάει να κερδίσει την Πόρτο κι ας χάσει από την ΑΕΚ, απάντησε: «Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Αν κι εγώ θα έπρεπε να διαλέξω ένα παιχνίδι, θα προτιμούσα να χάσουμε από την Μπενφίκα και να νικήσουμε την Κυριακή τον Αστέρα».

Καράμπελας: «Δεν είμαστε αδιάφοροι»
Ο Νίκος Καράμπελας ήταν ο ποδοσφαιριστής που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ δε θα είναι αδιάφορη την Πέμπτη.

«Αύριο θα παίξουμε χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα είμαστε αδιάφοροι. Παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο αντίπαλος είναι ένα ισχυρό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όταν αγωνίζεσαι σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ σε κάθε αγώνα θα υπάρχει πίεση, το ξέραμε από την αρχή. Σε σπάνιες περιπτώσεις δεν θα έχεις άγχος. Αυτός ο αγώνας είναι τέτοιος, αλλά αυτό θα μας δώσει ένα κίνητρο παραπάνω, να παίξουμε πιο ήρεμα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Τα μεγάλα ματς κρίνονται στη λεπτομέρειες. Η απόλυτη συγκέντρωση είναι αυτό το στοιχείο που δίνει τη νίκη. Κάθε αγώνας όμως είναι ξεχωριστός και ανάλογες είναι και οι οδηγίες του προπονητή», είπε ο Καράμπελας.

Τίποτα σοβαρό ο Χουανφράν
Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Χουανφράν. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε 2-3 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: