Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Μουσλίμοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ καλύτερα από Ρεάλ και Μπάρτσα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τυχερό χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς για το γεγονός πως αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος επιθετικός τόνισε μάλιστα πως αυτό που εισπράττει στον Δικέφαλο του Βορρά δεν μπορεί να συγκρίνεται ούτε με το να παίζει σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής σέντερ φορ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό "sport103 FΜ" μίλησε για τον τραυματισμό του ελπίζοντας -όπως είπε- να είναι ο τελευταίος στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της ομάδας, ενώ έθεσε ως στόχος τις δύο πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του δήλωσε: "Όλα είναι καλά και εύχομαι να είναι ο τελευταίος τραυματισμός όχι μόνο για μένα αλλά και για όλη την ομάδα. Η παρουσία μου στο χειρουργείο θεωρώ πως δεν θα είναι κάτι το σοβαρό αφού πρόκειται για μια αρθροσκόπηση για αποκατάσταση του προβλήματος στον μηνίσκο μου.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους παίκτες του και η αλήθεια είναι ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους τραυματισμούς μέχρι στιγμής από το ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό γιατί οι τραυματισμοί που είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς μας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα".

Για το αν νιώθει άτυχος για το ότι δεν έχει προσφέρει αυτά που θα ήθελε στην φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ είπε: "Ως άνθρωπος δεν νιώθω άτυχος αλλά ως ποδοσφαιριστή στην φετινή χρονιά ναι. Και οι τραυματισμοί όμως είναι μέρος της δουλειάς του ποδοσφαιριστή. Εγώ πάντα δίνω το 100% είτε στην προπόνηση είτε στον αγώνα. Τα δίνω πάντα όλα και δεν κοιτάζω να προστατέψω τον εαυτό μου. Για αυτό εξάλλου από την κάθε ομάδα που βρίσκομαι και τώρα στον ΠΑΟΚ παίζω για να τα δίνω όλα".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την 3η θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είπε: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από την τρίτη θέση αφού η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε όμως τα προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας που κόστισαν στην ομάδα. Όταν θα είμαστε πλήρεις θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις που αυτός είναι και ο στόχος μας. Ο ΠΑΟΚ εξάλλου μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Αυτή είναι η φιλοσοφία και νοοτροπία που μας διακατέχει ως ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε μόνο με τον Θανάση Παπάζογλου στην επίθεση μετά το παιχνίδι στην Καβάλα και για το ματς με τον Εργοτέλη τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει τους 3 βαθμούς. Εξάλλου δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόση συζήτηση και ασκείται τόση κριτική στον Παπάζογλου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δίνει τον καλύτερο του εαυτό του στις προπονήσεις και απλά ήταν άτυχος στο τελευταίο ματς. Το γκολ θα έρθει. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Όποιος και αν παίζει στην άμυνα ή στην επίθεση αυτή είναι η λογική του ΠΑΟΚ".

Για το πώς είδε την παρουσία 10.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καβάλα δήλωσε: "Ήταν πραγματικά απίστευτο αυτό που γινόταν στις κερκίδες και ήθελα και εγώ να είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα. Με πλησίαζαν φίλοι και με ρωτούσαν αν παίζαμε στην Τούμπα και τους εξηγούσα ότι το ματς ήταν σε άλλη κοντινή πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ήμασταν ωστόσο και τυχεροί που η Καβάλα μας έδωσε έναν τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Ξέρω ότι και στην Κρήτη θα δώσουν δυναμικό παρόν για το ματς με τον Εργοτέλη δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν θα έχει υπάρξει εκεί τα τελευταία 30 χρόνια. Κάθε ποδοσφαιριστής εξάλλου επιθυμεί να έχει στο πλευρό του τέτοιο κοινό για να του συμπαραστέκεται".

Για το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: "Το βλέπω με θετικό μάτι. Είμαι για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ ενώ τα προηγούμενα χρόνια μετά το τέλος της χρονιάς άλλαζα ομάδα. Στον ΠΑΟΚ νιώθω γεμάτος ως άνθρωπος αλλά και ως ποδοσφαιριστής κάτι που δεν είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα στις προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί.

Είμαι πραγματικά τυχερός και εύχομαι και σε άλλους ποδοσφαιριστές να νιώσουν αυτό που αισθάνομαι εγώ στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Νομίζω εξάλλου ότι αυτό που εισπράττω δεν συγκρίνεται ούτε με το αγωνίζεσαι σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης".

Κι όσο για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς για τον ίδιο μετά τα τρία γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής αλλά και για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Εύχομαι να πετύχω πολλά περισσότερα γκολ στη συνέχεια της χρονιάς και να είμαστε γεροί και τυχεροί ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είμαστε νικητές και θέλω να προχωρήσουμε μπροστά. Θεωρώ ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδος αλλά και στο πρωτάθλημα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και στο τέλος της χρονιάς με περισσότερη συγκέντρωση στα πλέι οφ απ΄ ότι πέρσι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κατακτώντας καλύτερη θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: