Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Διατίθενται τα 1000 εισιτήρια

Υπήρχε μια επιφύλαξη στις τάξεις του κόσμου. Αν δηλαδή η Ξάνθη θα έδινε ή όχι εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι. Τελικά, όλα πήγαν καλά για τον Ηρακλή. Στα μέτρα τάξης, που πραγματοποιήθηκαν χθες στην πόλη της Θράκης, οι «κυανόλευκοι» παρέστησαν εκπροσωπούμενοι από τον επιχειρησιακό διευθυντή, Παναγιώτη Μαυρίδη όπως συνηθίζεται άλλωστε και δέχθηκαν θετική απάντηση από τη γηπεδούχο ΠΑΕ και την αστυνομία στο αίτημά τους. Ο Ηρακλής εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια στον αριθμό για τον… τελικό της Κυριακής και η ομάδα θα έχει τον 12ο παίκτη στο πλευρό της. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί, πως τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ. Το φαινόμενο των 40 ευρώ στους φιλοξενούμενους, που εμφανίζονταν συνεχώς στις αναμετρήσεις της Ξάνθης, έχει πάψει να υφίσταται, καθώς υπάρχει πλαφόν ανώτατης τιμής εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους στα 25 ευρώ από τη διοργανώτρια. Η τιμή είναι πάλι αλμυρή, αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό.

Στη Μίκρα…

Από σήμερα θα ξεκινήσει η διάθεση των 1000 εισιτηρίων από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στη Μίκρα. Οι «κυανόλευκοι» περιμένουν και αναμένεται να έχουν στα χέρια τους τα εισιτήρια ώστε να τα διαθέσουν στον κόσμο της ομάδας. Βεβαία από τα μέτρα τάξης έχει συμφωνηθεί, μετά από αποδοχή του αιτήματος και από την Ξάνθη, πως όσα εισιτήρια από τα 1000 θα περισσέψουν, θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από το μοναδικό «πέταλο» του γηπέδου της Ξάνθης (όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της ομάδας) προκειμένου να διατεθούν στον κόσμο.

Προετοιμάζεται ο κόσμος

Η είδηση του ότι τελικά η ΠΑΕ πήρε εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αντιμετωπίστηκε θετικά. Ο λαός του Ηρακλή ετοιμάζεται πλέον για τη συγκεκριμένη πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Προετοιμάζεται για έναν ακόμη τελικό. Άλλωστε μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπήρξαν σχόλια στήριξης στην ομάδα, μέσα από τα οποία προαναγγέλλονταν η παρουσία του κόσμου στην Ξάνθη. Ο κόσμος έχει δηλώσει αυτή του την απαραίτητη στήριξη στους «κυανόλευκους» και αναμένεται να δώσει ξανά βροντερό «παρών» σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ευελπιστώντας να δει τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν και πάλι όλα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτή τη φορά να παίρνουν και το πολύτιμο θετικό αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: