Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ηρακλης-Συνεχίζεται το γαϊτανάκι για την ΠΑΕ

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι για την ΠΑΕ

Στην Κρήτη βρέθηκε χθες ο Αντωνης Ρέμος για εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου αλλά και εκεί ορισμένοι φίλαθλοι της ομάδας θέλησαν να τον προσεγγίσουν για να μάθουν λεπτομέρειες για την κατασταση στην ΠΑΕ.
Όπως τουλάχιστον έγινε γνωστό φίλαθλοι της ομάδας τον ζήτησαν να μάθουν τι σκέφτεται για την ΠΑΕ και το μονο που απέσπασαν ήταν : «Όταν έρθει η ώρα θα μάθετε» ήταν μόνα λόγια κατάφεραν να του αποσπάσουν και έτσι η αγωνιά παρατείνεται για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ( αν κάνει) ο πρόεδρος του Ηρακλή.
Κατά τα άλλα η φημολογία που υπάρχει συνεχίζεται θέλοντας τον Αντώνη Ρέμμο να έχει συμφωνήσει με επιχειρηματία από το εξωτερικό και το μονο που απομένουν είναι κάποιες λεπτομέρειες.
Η ουσία είναι ότι ο χρόνος κυλάει και αν τελικά σκοπεύει να αποχωρήσει από την ΠΑΕ τότε καθυστερεί την προσπάθεια της διάδοχης κατάστασης εφόσον υπάρξει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του δημιουργώντας μια ομιχλώδη κατασταση που δεν εξυπηρετεί κανένα.
Τα όσα ακούγονται και φημολογούνται επίσης δημιουργούν πρόβλημα στον Ηρακλή αλλά ακόμα και στους παίκτες που ακούν διάφορα και δεν έχουν κανένα να μιλήσουν για να τους ενημερώσει πως εξελίσσονται τα πράγματα.
Άλλωστε αυτό τον κύκλο των συζητήσεων και της παραχώρησης της ομάδας τον έχει ανοίξει ο ίδιος ο Αντωνης Ρέμος με την γραπτή του ανακοίνωση και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μιλήσει ευθέως στον κόσμο του Ηρακλή.
Είναι ότι πιο ξεκάθαρο θέλει να κάνει από την στιγμή που θέλει το καλό της ομάδας. παράλληλα θα πρέπει εφόσον παραχωρήσει την ΠΑΕ να την δώσει σε σωστά χέρια που θα διασφαλίζουν το μέλλον του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: