Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Προχωράει η εκκαθάριση του Κούπερ


O Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου... Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι απλά για τον Κούπερ και αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς μέσα από τις επιλογές του είναι ότι ετοιμάζεται, έτσι κι αλλιώς, για αρκετές αλλαγές. Ο Αργεντίνος τεχνικός του Αρη είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε εκκαθάριση μέχρι και το καλοκαίρι προκειμένου να διαμορφώσει νέο σκηνικό που θα φέρει την υπογραφή του.

Μέχρι τότε θα επιχειρήσει να... σώσει την παρτίδα και να κάνει ότι είναι δυνατόν με τους παίκτες του για να εξασφαλιστεί η Ευρώπη. Αυτός είναι ένας εφικτός στόχος και άμεσα θα διακρίνουμε τις επόμενες κινήσεις του.


Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κλείσει ήδη το κεφάλαιο μεταγραφές για τον Ιανουάριο. Γίνεται λόγος για τρεις μεταγραφές, από το εξωτερικό και που θα αναμορφώσουν σε σημαντικό βαθμό το υλικό της ομάδας του, όπως ακριβώς επιθυμεί ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας του Αρη.

Τρεις μεταγραφές που θα φέρουν άλλον αέρα στην ομάδα του. Όσο ακούγονται για τον Πετρόπουλο, τον Μάντζιο και τον Ρεκόμπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι δημοσιεύσεις σχετικά με τις μεταγραφές των κιτρίνων απέχουν αρκετά από αυτές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε σημαντικό βαθμό.


Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
Η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Έκτορ Κούπερ έχει φέρει ένα νέο κλίμα ενθουσιασμού στην ομάδα και πολύ περισσότερο δε στις τάξεις των φιλάθλων της.

Και αυτό το διαπιστώνει κανείς από την ανταπόκριση του κόσμου για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Κλέανθης Βικελίδης, το οποίο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Τα εισιτήρια του ντέρμπι έχουν βγει ήδη σε κυκλοφορία και διατίθενται από το Aris Mobile. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα η κίνηση είναι ήδη αυξημένη από χθες το πρωί και σίγουρα θα... κορυφωθεί όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ώρα του μεγάλου αυτού αγώνα.

Οι τιμές τους είναι οι ίδιες με όλα τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του Aρη και είναι οι εξής: ΘΥΡΕΣ 1-3(15 ΕΥΡΩ), ΘΥΡΑ 2(25 ΕΥΡΩ), ΘΥΡΕΣ 5-6-9(35 ΕΥΡΩ), ΘΥΡΑ 7 (50 ΕΥΡΩ), ΘΥΡΑ VIP(150 ΕΥΡΩ), ενώ σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: