Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Κουτσιανικούλης: «Θα δείτε άλλο παίκτη το 2010»

Κουτσιανικούλης: «Θα δείτε άλλο παίκτη το 2010»

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα αντιμετωπίσει μεθαύριο το Σάββατο για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα, τον Εργοτέλη. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Μetrosport» για το πως νιώθει αλλά και για τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος, περιμένοντας σαφώς μεγαλύτερη βελτίωση μέσα στο 2010.
-Βασίλη, επιστρέφεις στην Κρήτη το Σάββατο για παίξεις απέναντι στον Εργοτέλη, την πρώην σου ομάδα. Είναι αυτό ένα ιδιαίτερο ματς για σένα;
«Σίγουρα! Έχω πολλές και καλές αναμνήσεις από τον Εργοτέλη. Εκεί έπαιξα τα δύο προηγούμενα χρόνια, τα οποία ήταν και τα δύο πρώτα μου χρόνια στην Α’ Εθνική και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Από εκεί και πέρα όμως κοιτάζω μπροστά. Δεν μένω στις αναμνήσεις. Από το καλοκαίρι είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους και βέβαια θέλουμε τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη για να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».
-Κλείνοντας ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, φαντάζομαι ότι θα περίμενες κι εσύ περισσότερα πράγματα από τον εαυτό σου. Να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ έναν καλύτερο Βασίλη Κουτσιανικούλη στο δεύτερο γύρο;
«Σίγουρα! Ως τώρα δεν έχω δείξει ακόμη αυτά τα πράγματα που περιμένει ο κόσμος και περιμένω και εγώ από τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνω όλο και πιο πολύ. Δουλεύω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν».
-Δουλεύεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που περιμένουν όλοι;
«Καθημερινά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά όπως όλη η ομάδα και προσπαθώ να αφομοιώσω τις οδηγίες και τις συμβουλές του προπονητή και των εμπειρότερων παικτών. Πιστεύω ότι η δουλειά θα αποδώσει καρπούς».
-Ως τώρα ο ΠΑΟΚ έχει 25 βαθμούς. Ο απολογισμός είναι ικανοποιητικός;
«Όλοι στην ομάδα έχουμε την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά τη σεζόν και δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Στη συνέχεια βρήκαμε ένα ρυθμό, αλλά σίγουρα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: