Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η Αρσεναλ θριάμβευσε στο Ανφιλντ 2-1!


Ο Αρσάβιν πανηγυρίζει ανάμεσα στον Βενγκέρ και τον Ντενίλσον Αν και η Λίβερπουλ προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, με γκολ του Κάουτ στο 41', η Αρσεναλ γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και πλησίασε στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Τσέλσι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Αρσεναλ δεν ήταν επιθετική στο πρώτο ημίχρνο και η Λίβερπουλ με Τζέραρντ και Τόρες στην ενδεκάδα μετά από καιρό, είχε λίγες ευκαιρίες.
Και στο 41' σε φάουλ που εκτέλεσε ο Φλαμπιο Αουρέλιο, ο Αλμούνια απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατάληξε στα πόδια του Ντιρκ Κάουτ, που με σουτ έκανε το 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Τζέραρντ από τον Γκαλάς.

Η Αρσεναλ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' σέντρα από τα δεξιά του Νασρί, δεν μπόρεσε να διώξει σωστά ο Γκλεν Τζόνσον και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα.
Και οκτώ λεπτά αργότερα σε σέντρα του Φάμπρεγκας, ο Αντρέι Αρσάβιν γύρισε ωραία το σώμα του και δοκίμασε, αν και είχε μπροστά του αμυντικό, ένα άπιαστο σουτ, στη γωνία του Ρέινα. Ο Ρώσος είχε πετύχει τέσσερα γκολ στο περσινό 4-4 στο γήπεδο αυτό.
Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ δεν είχε δυνατότητα να αντιδράσει και υποχρεώθηκε στην έκτη ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας 14 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: