Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Θρίαμβος του Αγροτικού Αστέρα!


Φάση από τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός Ευρεία νίκη με 3-0 σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος πήρε βαθμολογική... ανάσα σε αντίθεση με τους Θεσσαλούς που έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλουν να φτάσουν στην κορυφή. Δύο γκολ πέτυχε ο Κούτσης, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Βαγγλόπουλος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταφέρε να σκοράρει σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 19' όταν ο Γιέσιτς επιχείρησε σέντρα και ο Βαγγελόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Μακεδόνες έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους με κοντινό πλασέ του Κούτση, στον οποίο έφτασε η μπάλα μετά από μία ακόμη κεφαλιά του Βαγγελόπουλου.

Ο Αγροτικός Αστέρας είχε θέσει γερές βάσεις για την κατάκτηση της νίκης, που έγιναν ακόμη πιο στέρεες με την αποβολή του Μπουλούτ με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 69'.

Ετσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό και στο 84' έφτασαν στο 3-0 με τον Κούτση, που αξιοποίησε την... ασίστ του νεαρού Καθάριου δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: