Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Διπλό της Ρεάλ, νίκη... παρωδία για την Μπαρτσελονα


Ιμπραϊμοβιτς και Πουγιόλ πανηγυρίζουν στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ Η Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Μεστάγια» αλώνοντας μια δύσκολη έδρα. Ο Ιγκουαΐν φροντίζει συνέχεια να υπενθυμίζει σε όλους πόσο αδικημένος είναι από πλευράς προβολής.

Ο Αργεντίνος με γαλλικές ρίζες άσος της «βασίλισσας» σημείωσε δυο γκολ κάνοντας το 0-1 και το 1-2, οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν ισάριθμες με τον Βίγια και τον Χοακίν, αλλά ο Γκαράι που είχε μπει ως αλλαγή στις αρχές της επανάληψης, με τέρμα στο 84ο έδωσε τους τρεις πόντους στην ομάδα του. Η Ρεάλ εξακολουθεί να είναι στο -5 από την Μπαρτσελόνα, έχοντας, όμως, ένα ματς λιγότερο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Θέσαρ, Μπρούνο, Ντεαλμπέρτ, Ναβάρο (79ο Χοακίν), Ματιέ (85ο Μιγκέλ), Αλμπέλδα, Μαρτσένα, Μπανέγκα, Πάμπλο Ερνάντεθ, Μάτα, Βίγια

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Πέπε (46ο Γκαράι), Αρμπελόα, Λασανά Ντιαρά, Τσάμπι Αλόνσο, Φαν Ντερ Φάαρτ, Ιγκουαΐν (74ο Ραούλ), Μαρσέλο, Μπενζεμά (84ο Γκρανέρο)

Με ένα πέναλτι, το οποίο δεν θα έδινε ούτε ο Λαπόρτα, η Μπαρτσελόνα νίκησε με τα χίλια ζόρια 1-0 στο «Καμπ Νόου» την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας. Ο Τσάβι προσπάθησε να πιάσει κεφαλιά, δεν βρήκε το βηματισμό του, έπεσε κάτω και ο διαιτητής... ανακάλυψε την εσχάτη των ποινών.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είχε κάποιο λόγο να αστοχήσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς στην κατά γενική ομολογία, καλύτερη ομάδα του κόσμου τα τελευταία δυο χρόνια. Τέτοια σφυρίγματα, απλά τη δυσφημούν.

Τα αποτελέσματα

Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3
(59ο Βίγια, 80ό Χοακίν - Ιγκουαΐν 54ο, 65ο, 84ο Γκαράι)

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 1-0
(39ο Ιμπραΐμοβιτς)

Σαραγόσα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2
(90ό Ντιόγκο - 61ο Σαν Χοσέ, 81ο Σουσαέτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: