Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Νικολάου: "Επικίνδυνος ο Νικολαϊδης"


Λάκης Νικολάου... Επικίνδυνο για την ΑΕΚ χαρακτήρισε τον Ντέμη Νικολαϊδη ο Λάκης Νικολάου με δηλώσεις που έκανε στην Ερα Σπορ. Ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις του "δικέφαλου", ενώ τόνισε ότι όλοι είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

"Όταν ανέλαβε την διοίκηση δώσαμε όλοι μας ότι μπορούσαμε περισσότερο σε χρόνο, σε χρήμα και σε διάθεση... Όλοι μας από τον τελευταίο μέχρι τον πρώτο φίλαθλο. Δώσαμε βέβαια, σε λάθος ανθρώπους. Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος τον οποίο στηρίξαμε όλοι, θα οδηγούσε την ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτήν την απαξίωση σε επίπεδο φιλάθλων, παραγόντων και παικτών. Εδώ και τέσσερα χρόνια επαναλαμβάνω ότι το παιδί αυτό ήταν επικίνδυνο για την ομάδα. Περισσότερο επικίνδυνος από τον οποιονδήποτε από εμάς που αναλάβαμε τις τύχες της ΠΑΕ ΑΕΚ κάποια στιγμή για κάποιο λόγο. Ηγέτες όμως, οι οποίοι υπόσχονται πάρα πολλά και σε προδίδουν δεν θέλεις, να τους ξαναδείς και να τους ξανακούσεις. Έφτασαν την ομάδα μας σε επίπεδο απαξίωσης. Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκονται πλέον, σε μία παραζάλη άγνοιας και ανωριμότητας. Είμαι απόλυτα απογοητευμένος. Παίζεται ...Θέατρο του παραλόγου! Είναι έξω από κάθε λογική ότι συνέβη στην ομάδα μας και ότι συμβαίνει σε αυτή με τόσα εκατομμύρια, με τόσες μεταγραφές, με τόσες εταιρείες».

Δεν μπορώ να πω τίποτε επειδή δεν γνωρίζω τον Κιζώνη. Δεν γνωρίζω και την διαδικασία. Διαβάζω απλά και επιμένω ότι όλα αυτά είναι μία παραζάλη! Μία έτσι και την άλλη, αλλιώς. Δεν βλέπω φως, δυστυχώς. Γι αυτήν την κατάσταση πάντως, είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Δεν υπάρχει άμοιρος ευθυνών σε όλα τα επίπεδα της ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: