Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

"Τσίμπησε" την ισοπαλία στο 93' η Καλαμάτα!


Ο Ετέροβιτς της Καλαμάτας Δραματικό φινάλε είχε η αναμέτρηση του Πιερικού με την Καλαμάτα, που έληξε ισόπαλη 1-1 καθώς οι Μεσσήνιοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πολύ καλό το ματς και δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία με τα γκολ των Ολγκίν και Ετέροβτς. Τρία δοκάρια στον αγώνα.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού, οι Κατερινιώτες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ηταν η φάση του 11' όταν μετά από σέντρα του Παντελιάδη, ο Ολγκίν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Μπαλτιμά.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι... άνοιξε με τις δύο ομάδες να ανεβάζουν το ρυθμό τους. Οι Μεσσήνιοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 55' με το σουτ του Σκαρλάτου, το οποίο σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα Κοτταρά. Η Καλαμάτα είχε και δεύτερο δοκάρι στο 68' με εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Παντελιάδη στο 80' για λογαριασμό του Πιερικού.

Στο 87' η ομάδα του Γιώργου Μπένου έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τάσιτς, όμως στο 93' κατάφερε να φτάσει στο γκολ με κοντινό πλασέ του Ετέροβιτς και να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: