Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Παρελθόν από τον Άρη ο Καλτσίκης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Αρη, αφού ο μέχρι πρότινος τεχνικός των "κιτρίνων", Γιώργος Καλτσίκης υπέβαλε την παραίτησή του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί μια πολύ άσχημη σεζόν, βαδίζοντας από το ένα κακό αποτέλεσμα στο άλλο. Οι "κίτρινες" μετά από δέκα αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμούν με τον Απολλώνιο και δείχνουν ότι αν δεν βελτιώσουν την απόδοσή τους δεν γλιτώνουν τον υποβιβασμό.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την ήττα από τον Πανιώνιο για την δέκατη αγωνιστική, μια ήττα που αποτελεί την ένατη για την φετινή σεζόν και οδήγησε τον Γιώργο Καλτσίκη στην παραίτηση με την εξής ανακοίνωση:

"Ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια για το σύλλογο και την ομάδα", αρκέστηκε να τονίσει για την παραίτηση του ο Γιώργος Καλτσίκης, ενώ ο ΑΣ Aρης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας, Γιώργου Καλτσίκη. Ο Γιώργος Καλτσίκης υπηρέτησε στην ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια από διάφορα πόστα κι η διοίκηση του ΑΡΗ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο, ενώ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Γιώργος Καλτσίκης θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: