Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Στοίχημα - Goal και χρήμα

http://www.rethymnosportfm.gr/picture/goal1.jpg
Καλημέρα σας φίλοι των αθλητικών ψιθύρων. Δύσκολη μέρα η χτεσινή με αρκετά σπασίματα σε σημεία που πιστεύαμε. Χάσαμε τον ΑΡΗ που ήταν τραγικός και δεν μπόρεσε να γυρίσει τον αγώνα ούτε όταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο και την ΒΕΡΝΤΕΡ που ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από την ΣΑΛΚΕ. Βγήκε το διπλό της ΜΠΑΓΕΡΝ και μάλιστα από το ημίχρονο και το διπλό της ΣΟΣΙΕΔΑΔ που έδινε 2,25 στον ΟΠΑΠ. Ας πάμε στα σημερινά με καθαρό μυαλό και φυσικά δεν παίζουμε παραπάνω χρήματα για να βγάλουμε τα σπασμένα.
Ξεκινάμε από την Ιταλία και συγκεκριμένα στο ΚΙΕΒΟ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. Οι ΄ΒΙΟΛΑ΄ προέρχονται από μεγάλη νίκη στο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ με 1-2 και έχουνε την προϊστορία μαζί τους με 4 νίκες στα τελευταία χρόνια μέσα στο ΚΙΕΒΟ. Προβάδισμα στο διπλό.
Συνεχίζουμε με Αγγλία και τον μεγάλο αγώνα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΑΡΣΕΝΑΛ.Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ προέρχεται από ήττα στο CHAMPIONS LEAGUE και γενικά βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Η ΑΡΣΕΝΑΛ δεν τα πάει καλά εκτός έδρας σε μεγάλους αγώνες. Στην ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ επιστρέφει ο ΤΟΡΡΕΣ και αν ήταν κάτι να παίξω θα ρίσκαρα στον άσο.
Ερχόμαστε στην Ελλάδα και στο ΑΕΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε έναν αγώνα που πιστεύω θα μπούνε αρκετά γκολ over λοιπόν. Συνεχίζουμε με τον αγώνα ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανοιχτό παιχνίδι προβλέπω στο Αλκαζάρ και εδώ over.Πάμε στο ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ στα είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και δύσκολα δέχεται γκολ, και έχοντας και την απουσία του ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ δεν περιμένω να μπαίνουν γκολ under λοιπόν και για μεγαλύτερη απόδοση 0 έως 1 γκολ. Πάμε Γερμανία και τον αγώνα ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ επιθετικές ομάδες και οι δύο over και σε αυτόν τον αγώνα. Μια 3αδα που θα εμπιστευτώ είναι ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΑΕΚ OVER-ΚΑΒΑΛΑ UNDER.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: