Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Στόχος η επιστροφή στην κορυφή


Ο Όσκαρ πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι Την επιστροφή του στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται τον ουραγό, Πανθρακικό. Οι Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ βρίσκονται στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσουν.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο και τέθηκαν στη διάθεση του Ζίκο. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησαν οι Ντιόγκο, Στολτίδης και Λεντέσμα, ενώ ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βραζιλιάνος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα τα 10/11 θα είναι τα ίδια με αυτά που ξεκίνησαν κόντρα στην Ξάνθη και την Αρσεναλ. Ο μοναδικός παίκτης που αναμένεται να μην βρίσκεται στη σέντρα σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια, θα είναι ο σκόρερ. Ο Λεονάρντο που χάρισε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια θα κάτσει στον πάγκο δίνοντας τη θέση του στον Ζαϊρί. Οι υπόλοιποι δέκα παίκτες θα είναι οι Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντουντού, Οσκαρ και Μήτρογλου.

Ο Ζίκο δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει κάποιες αλλαγές, βλέποντας ότι με αυτή τη συνταγή έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικά παιχνίδια. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει και τον αγώνα με τον Πανθρακικό, άσχετα αν η ομάδα της Θράκης βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όπως έχει φανεί μέχρι τώρα οι "ερυθρόλευκοι" την έχουν πατήσει στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και δεν θέλει να συμβεί κάτι παρόμοιο και την Κυριακή.

Ερχεται ο Λούα Λούα

Ο Λούα Λούα θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κονγκολέζος άσος που έχει μείνει ελεύθερος αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας στις αρχές τις επόμενης βδομάδας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Αν τελικά ο Λούα Λούα αποκτηθεί, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν θα πιάσει και θέση ξένου, καθώς διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.
(12/12 23:33)

Δεν υπάρχουν σχόλια: