Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Με Βενετίδη κόντρα στην ΑΕΚ η Λάρισα


Ο Στέλιος Βενετίδης σε προσπάθεια του Η προετοιμασία της Λάρισας για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και ο Γιάννης Παπακώστας ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται ο Στέλιος Βενετίδης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και δήλωσε "ετοιμοπόλεμος".

Στη διάθεση του νέου τεχνικού της ομάδας δεν βρίσκονται οι Σίμιτς, Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλος και ο Ραντοσάβλιεβιτς που εκτίει ποινή λόγω καρτών. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν και οι Ιγκλέσιας, Βελάσκο, οι οποίοι την Παρασκευή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι 21 που υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Σέρεμετ, Βιέρα, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Τουάμα, Φλάβιο, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Κουζάν, Μετίν, Ζέσους, Πούρι, Σκάτσελ, Μπλάζεκ.

Στόχος της Λάρισας είναι φυσικά η επιστροφή στις επιτυχίες, προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μάλιστα και ο κόσμος είναι διατεθειμένος να στηρίξει τις προσπάθεις των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας και πλέον το Αλκαζάρ αναμένεται γεμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: