Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Το συλλαλητήριο των ΠΑΟΚτσήδων

http://www.metrosport.gr/wp-content/themes/metro/scripts/timthumb.php?src=/http://www.metrosport.gr/wp-content/uploads/paok-laos4-200x210.jpg&w=200&h=210&zc=1Χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι στην Καμάρα. Σκοπός τους να εκφράσουν την αντίθεση τους στο μέτρο απαγόρευσης των μετακινήσεων. Πλήθος οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, έκλεισαν την Εγνατία και ακολούθησαν πορεία ειρηνικής διαμαρτυρίας με τερματισμό στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φίλοι του δικεφάλου ζήτησαν την άρση του μέτρου που τον χαρακτήρισαν αντισυνταγματικό. Η κύρια μάζα της συγκέντρωσης καταλήγει στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 16:45 τον Πανθρακικό.

Από νωρίς λοιπόν στις επάλξεις βρίσκονται μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
Επίσης ακούστηκαν συνθήματα και για το στάσιμο εδώ και αρκετά χρόνια θέμα της ρύθμισης των χρεών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

"Πρέπει να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην υπουργική απόφαση που απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών και όλα τα «περίεργα» περιστατικά που συνέβησαν εις βάρος μας σε διάφορα γήπεδα.

Επιπλέον, θα πρέπει να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε τα απαραίτητα αντανακλαστικά και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών.
Όλοι χαιρόμαστε την πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου, ζούμε μαγευτικές στιγμές, αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα αναπάντητο", αναφέρουν σε ανακοίνωση οργανωμένοι οπαδοί του δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: