Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Παντελή: "Θα βάλω άμεσα λεφτά"


Ο Παντελή στα γραφεία του Ηρακλή O Ανδρέας Παντελή ανέλαβε το μάνατζμεντ του Ηρακλή με την προοπτική το καλοκαίρι να γίνει μεγαλομέτοχος του "γηραιού". Ο Κύπριος επιχειρηματίας τόνισε ότι θα βάλει λφτά με μέτρο και πως πρώτος του στόχος είναι να φέρει ηρεμία στην ομάδα: "Θα προσπαθήσω να νοικοκυρέψω οικονομικά την ομάδα", δήλωσε.

Αναλυτικά:

-Για τις επιδιώξεις του στον Ηρακλή: "Σε πρώτη φάση θα προσπαθήσω να φέρω ηρεμία στην ομάδα. Έπειτα να νοικοκυρέψω την ομάδα, γιατί αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Η λύση δεν είναι να έρθει ένα φορτηγό γεμάτο λεφτά. Χρήματα θα μπουν, αλλά με μέτρο. Έχω αποδείξει στο παρελθόν τι μπορώ να πετύχω. Ομάδες με τη δυναμική του Ηρακλή πρέπει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενες και όχι ζημιογόνες. Με σωστή δουλειά μπορεί να γίνει. Στην παρούσα φάση δεν σκοπεύω να φέρω δικούς μου συνεργάτες, εκτός και αν φανεί ότι χρειάζονται αλλαγές, με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδας. Αν κυλήσουν όλα όπως πρέπει, τότε θα συνεχίσω και μετά το καλοκαίρι".

-Για την δικαστική διαμάχη που έχει με την Ανόρθωση: "Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη με την Ανόρθωση ενδέχεται να επηρεάσει το μέλλον μου στον Ηρακλή. Απ' την πλευρά μου νιώθω ότι προσέφερα πολλά στην ομάδα".

-Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Πρωτίστως για τους βαθμούς, οι οποίοι είναι απολύτως απαραίτητοι και δευτερευόντως διότι αν θεωρείσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να κοντράρεις στα ίσια τον αντίπαλό σου. Τέτοια ματς είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: